Το "Game Of Thrones" θα γίνει ταινία

Δημοσίευση: 30 Σεπτεμβρίου 2015, 20:41
Συντάκτης:

Ο Τζορτζ Μάρτιν το είχε αφήσει να εννοηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή του, πλέον το έκανε ξεκάθαρο: το "Game Of Thrones" θα γίνει και κινηματογραφική ταινία, εκτός από την τηλεοπτική σειρά - φαινόμενο.

Ο συγραφέας των θρυλικών βιβλίων, μιλώντας στην DailyStar, έδωσε το αναμενόμενο αποκλειστικό: "Ναι, είναι επίσημο, το Game Of Thrones θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο. Εγώ δεν θα συμμετέχω στην διαδικασία, διότι έχω ακόμη δύο βιβλία να τελειώσω και τον παραμικρό ελεύθερο χρόνο. Από όσο γνωρίζω, θα συνθέσουν διάφορα μέρη της πλοκής, μέχρι και από τα προηγούμενα κεφάλαια, επίσης θα χρησιμοποιήσουν και κομμάτια των βιβλίων που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί άρα είναι πιθανό να δούμε on screen και κάποιους από τους χαρακτήρες που στην τηλεοπτική σειρά έχουν ήδη πεθάνει... Π.χ., τον Νεντ Σταρκ, την Κάτλιν Σταρκ, τον Όμπεριν Μαρτέλ κλπ...".

Ωραία νέα, δεν μπορείτε να πείτε! Το θέμα είναι, όσον αφορά το καστ, θα απαρτίζεται από τους ίδιους ηθοποιούς; Όπως και νά'χει, προς το παρόν οφείλουμε να το δούμε σαν φήμη μέχρι να επιβεβαιωθεί, το σίγουρο πάντως είναι ότι η πιθανότητα του φιλμ είναι πιο σοβαρή από ποτέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
6 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos