‘Franco: A Documentary’ : Θες κι άλλο Φράνκο; Πάρε να’χεις

Δημοσίευση: 15 Μαΐου 2014, 13:16

Στο Move It αγαπάμε Τζέιμς Φράνκο (θέλεις λίγο το Pineapple Express, λίγο η περυσινή Μπερλινάλε, θες λίγο ακόμα το.. This is the end), ακόμα και αν φαίνεται να έχει τερματίσει κάθε όριο υπερέκθεσης με τις ημίγυμνες seflies και τις ακατάπαυστες τρολιές του στα social media.

Σε κάθε περίπτωση, είτε είσαι φαν είτε όχι, πρέπει να παραδεχτείς ότι πρόκειται αφενός για φαινόμενο στο χώρο από κάθε άποψη και αφετέρου για έναν πολύ έξυπνο άνθρωπο που ξέρει να διαχειρίζεται άριστα (και πολύ εμπορικά) τη δημόσια εικόνα του.

Έτσι, ο ‘ηθοποιός-σκηνοθέτης-ζωγράφος-καλλιτέχνης-ποιητής-δημόσιο πρόσωπο-είδωλο γενικώς και ειδικώς’ γίνεται πλέον αντικείμενο ντοκιμαντέρ από μια πρωτοεμφανιζόμενη σκηνοθέτιδα (και πιθανότατα φαν του Φράνκο), ονόματι Λίζα Βάνγκελοου. (Κάτι που μας βάζει σε υποψίες ότι το τρολ του Hollywood μπορεί να έχει σκηνοθετήσει ο ίδιος το ντοκιμαντέρ… για τον εαυτό του). Σύμφωνα, μάλιστα, με τις τελευταίες πληροφορίες, η ταινία που πραγματεύεται τα ‘έργα και ημέρες’ αλλά και τις διάφορες εκφάνσεις της πολυσχιδούς προσωπικότητας του Φράνκο, είναι σχεδόν έτοιμη.

Η ταινία με τίτλο ‘Franco: A Documentary’ ξεκίνησε να γυρίζεται πέρυσι τον Ιούνιο και τώρα βρίσκεται σε στάδιο editing που έχει αναλάβει ο Κέρτις Κλάιτον που επίσης εργάζεται στο πολυαναμενόμενο ‘Bukowski’ του Φρανκο. Στο ντοκιμαντέρ θα εμφανιστούν επίσης ο Κλάους Μπίεζενμπαχ, ‘μεγάλο κεφάλι’ του MoMA και.. φυσικά ο κολλητός και συγκάτοικος στην τρέλα Σέθ Ρόγκεν…

Ειρήνη Κατσαρά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos