ΣΕΙΡΕΣ

Φίντσερ και Ταραντίνο διάλεξαν τον ίδιο Τσαρλς Μάνσον!

Δημοσίευση: 31 Aug 2018, 13:29
Συντάκτης:

Ο Αυστραλός ηθοποιός Damon Herriman φαίνεται πως θα ρισκάρει με το να συνδεθεί με έναν από τους πιο διαβόητους αμερικανούς κατά συρροή δολοφόνους. Ήδη έχει συμφωνήσει να τον υποδυθεί στην νέα, πολυαναμενόμενη ταινία του Quentin Tarantino, ενώ μάθαμε ότι τον ίδιο ρόλο θα κληθεί να ενσαρκώσει στην δεύτερη σεζόν του «Mindhunter». Το διάστημα αυτό γυρίζει τις σκηνές του στην ταινία «Once Upon A Time in Hollywood», που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2019, ενώ σύμφωνα με το Collider έχει ήδη κάνει τα γυρίσματα για την σειρά του Netflix από τον Ιούλιο.

Η παρουσία του στην 2η σεζόν του «Mindhunter» θα είναι μικρή, αν κρίνει κανείς από το ότι βρισκόμαστε στις αρχές των 80s, όταν ο Charles Manson ήταν στην φυλακή. Αναμένονται επίσης να εμφανιστούν ο γνωστός ως Son of Sam και ο BTK Killer, και οι δύο ξακουστοί δολοφόνοι την εποχή εκείνη.

Ο David Fincher, παραγωγός και σκηνοθέτης επεισοδίων της 1ης σεζόν, είχε αναφέρει ότι η 2η σεζόν θα αφορά τις δολοφονίες παιδιών στην Atlanta το διάστημα 1979-1981. Πρόκειται για 28 δολοφονίες παιδιών, εφήβων και ενηλίκων με κοινό στοιχείο ότι ήταν όλοι Αφροαμερικανοί. Η σειρά θα ακολουθεί τους πράκτορες του FBI, που θα τους υποδυθούν για 2η φορά ο Jonathan Groff και ο Holt McCallany, καθώς θα ανακρίνουν φυλακισμένους serial killers, με σκοπό να καταλάβουν την ψυχολογία τους και να εμποδίσουν άλλα παρόμοια εγκλήματα. Το ότι θα υπάρχει και ο Charles Manson δείχνει ότι όσο είναι φυλακισμένος, θα βοηθήσει το FBI στις έρευνές του.

Η νέα σεζόν, η οποία θα ξεκινήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2019, θα αποτελείται από 8 επεισόδια σκηνοθετημένα από τους David Fincher, Andrew Dominic και Carl Franklin. Στην ταινία του Tarantino θα υποδυθεί τον Manson το 1969, με την πλοκή να περιστρέφεται γύρω από τους ρόλους του Brad Pitt και Leonardo di Caprio και την Margot Robbie να υποδύεται την Sharon Tate, ένα από τα θύματα του εγκληματία και σύζυγο του Polanski. Με δύο ενσαρκώσεις του ίδιου προσώπου δύσκολα θα αποφύγει την ταύτιση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos