ΣΕΙΡΕΣ

To φινάλε του "Mr. Robot" αναβλήθηκε λόγω του μακελειού στις ΗΠΑ

Δημοσίευση: 27 Aug 2015, 12:37
Συντάκτης:

Mερικές φορές η σκληρή πραγματικότητα ειρωνεύεται την τέχνη.

Το τελευταίο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς "Mr. Robot" (μιας από τις αγαπημένες μας φέτος, σύντομα θα γράψουμε την άποψή μας) αναβλήθηκε αντί για χθες Τετάρτη, μετά από επτά ημέρες, στις 2 Σεπτεμβρίου.

Ο λόγος; Περιείχε μια σκηνή σχεδόν ίδια με το χθεσινό μακελειό της εν ψυχρώ (και live on air) δολοφονίας δύο δημοσιογράφων αμερικανικού καναλιού από πρώην συνάδερφό τους. Έτσι, από σεβασμό προς τα θύματα και τις οικογένειές τους, αποφασίστηκε να μετατεθεί το season finale.

Η δολοφονία σημειώθηκε στη Μπριτζγουότερ Πλάζα του Μπέντφορντ Κάουντι, περίπου 190 χιλιόμετρα από το Ρίτσμοντ, ενώ η 24χρονη δημοσιογράφος Άλισον Πάρκερ έπαιρνε συνέντευξη και ο

27χρονος εικονολήπτης Άνταν Ουόρντ την τραβούσε με την κάμερα.

Ο δράστης της δολοφονίας, 41χρονος Λέστερ Λι Φλάναγκαν ήταν δυσαρεστημένος εργαζόμενος στον τηλεοπτικό σταθμό όπου δούλευαν και τα θύματά του, μάλιστα είχε γίνει αποδέκτης ρατσιστικών σχολίων και απο τους δύοαπολυθεί. Το φοβερό είναι ότι μαγνητοσκόπησε και ο ίδιος live την δολοφονία και ανέβασε το βίντεο σε Facebook & Twitter! Λίγο αργότερα αυτοκτόνησε.

Το θέμα έχει γίνει viral παντού, μπορείτε με μια απλή αναζήτηση να δείτε το σοκαριστικό βίντεο αν το επιθυμείτε.

Όσον αφορά στο Mr. Robot. Ήρωας του είναι ένας ιδιοφυής χάκερ, καταθληπτικός, απορροφημένος στις παρανοϊκές σκέψεις του και εξαρτημένος από την μορφίνη. Το πρωί δουλεύει σαν μηχανικός σε μια εταιρεία προστασίας του κυβερνοχώρου στην Νέα Υόρκη, αλλά η ζωή του αλλάζει όταν τον προσεγγίζει μια αναρχική ομάδα  χάκερ με αρχηγό τον Mr. Robot που σκοπό έχει να χτυπήσει μια τεράστια πολυεθνική εταιρεία την οποία ο Elliot πληρώνεται για να προστατέψει.  

Υπνωτιστικό, ιδιαίτερο, βασίζεται σε υλικό των Anonymous, ξεχωρίζει, ανανεώθηκε για 2η σεζόν, περισσότερα προσεχώς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos