Το φινάλε που χώρισε στα «δύο» το κοινό του "Game of Thrones"

Δημοσίευση: 19 Μαΐου 2015, 20:54
Συντάκτης:

To έκτο επεισόδιο της πέμπτης περιόδου του "Game of Thrones" κράτησε για το φινάλε του μια σκηνή που (ξανα)χώρισε τους τηλεθεατές στα «δύο» με τον γνωστό πλέον τρόπο. (το νου σας, spoilers παρακάτω).
Η αγαπητή μας παρθένα Σάνσα Σταρκ έπεσε θύμα βιασμού την πρώτη νύχτα του γάμου της από τον αντιπαθή Ράμσεϊ Μπόλτον, ή αν θέλετε εκτέλεσε το «καθήκον» της δια της βίας. Η σκηνή αυτή δεν υπάρχει στο βιβλίο.
Ήδη, φεμινιστικές οργανώσεις εξέφρασαν εκ νέου τη δυσφορία τους για το νέο «κρούσμα» βιασμού στην σειρά. Η δημοφιλής ιστοσελίδα  The Mary Sue προχώρησε ακόμα παραπέρα, με μια εντυπωσιακή κίνηση. Αποφάσισε να μην έχει καμία είδηση σχετικά με το "Game of Thrones". Καμία! «Ολοι μας εδώ στο σάιτ αισθανόμαστε άσχημα με όσα είδαμε. Εσείς ίσως όχι» έγραψε η αρχισυντάκτρια.
Η αγγλική Telegraph σε online της δημοφήφισμα, αμέσως μετά το τέλος του επεισοδίου, ρώτησε τους αναγνώστες της εάν πιστεύουν πως το GOT παράκανε. Το 49% είναι «ναι», το 51% «όχι»!
Ο ίδιος ο Τζορτζ Μάρτιν έγραψε: «Από το πρώτο επεισόδιο υπάρχουν διαφορές μεταξύ σειράς και βιβλίου. Το φαινόμενο της πεταλούδας. Μια μικρή αλλαγή φέρνει μια μεγάλη, και εκείνη μια πελώρια. Τόσο μεγάλη, όσα τα mails που κατέκλυσαν σήμερα»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos