Το Φεστιβάλ Νύχτες Τρόμου 2018 ξεκινά

Δημοσίευση: 3 Μαΐου 2018, 20:43
Συντάκτης:

To Φεστιβάλ Ταινιών Τρόμου με την επωνυμία «Horrorant, Νύχτες Τρόμου» διεξάγεται φέτος για 5η χρονιά από σήμερα έως και τις 9 Μαϊου στην Αθήνα και τους κινηματογράφους Ιντεάλ και Ααβόρα, ενώ αμέσως μετά αυτό θα μεταφερθεί στην Θεσσαλονίκη (κινηματογράφος Βακούρα, 10-16 Μαϊου) και ακολούθως σε Πάτρα, Κόρινθο, Ρόδο, Ηράκλειο, Αλεξανδρούπολη και Λάρισα.

Διεθνές διαγωνιστικό

Το φετινό διαγωνιστικό πρόγραμμα περιέχει 25 συνολικά ταινίες από όλο το κόσμο, 12 από τις οποίες αποτελούν την παρθενική δημιουργία του εκάστοτε δημιουργού και εκτός των βασικών βραβείων Horrorant, θα διεκδικήσουν, για πρώτη φορά φέτος, και το Horrorant First Look award.

Ταινίες έναρξης και λήξης

Ως ταινία λήξης επιλέχθηκε η βραβευμένη ταινία του Giddens Ko, Mon Mon Mon Monsters. Ένα φιλμ τρόμου, όπου το bullying στα σχολεία αναμιγνύεται με το μεταφυσικό τρόμο, για να μας δείξει μία ανησυχητική εικόνα της σύγχρονης νεανικής κουλτούρας που φοβόμαστε να παραδεχτούμε ότι υπάρχει.

Η φετινή ταινία λήξης θα είναι το The Ranger. Έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις στο πρόσφατο φεστιβάλ SXSW, η ταινία της πρωτοεμφανιζόμενης Jenn Wexler είναι ένα old-school θρίλερ τρόμου που κλείνει το μάτι στα teen slashers των 80s, βάζοντας μια παρέα νεαρών πανκς αντιμέτωπους με έναν δασονόμο με… υπερβάλλοντα ζήλο και καλοακονισμένο τσεκούρι...

Δείτε το αναλυτικό ημερήσιο πρόγραμμα προβολών

Τιμές εισιτηρίων

Το απλό εισιτήριο κοστίζει 6€, το ημερήσιο 10€ και το full pass 40€! Επιπλέον, οι κάτοχοι των full pass θα λαμβάνουν ως δώρο μία από τις αφίσες των ταινιών του φεστιβάλ.

Περισσότερα εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos