Το Facebook βρήκε τρόπο να μπλοκάρει τα spoilers

Δημοσίευση: 1 Σεπτεμβρίου 2018, 18:32
Συντάκτης:

Ως γνωστόν στην εποχή του “spoiler” που διανύουμε, τα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook μπορεί να γίνει επικίνδυνο μέρος για κάποιον που δεν έχει προλάβει να δει τα τελευταία επεισόδια από τις αγαπημένες του σειρές. Πλέον, μετά από τις προβολές επεισοδίων επιτυχημένων σειρών όπως “Game Of Thrones” και “Westworld” οι φανς δεν μπορούν να εμπιστεύονται ούτε τους φίλους τους, γι’ αυτό και το Facebook εγκαινιάζει την καινούργια επιλογή “Keyword Snooze” για μία πιο spoiler-free αρχική σελίδα.

Η συγκεκριμένη επιλογή έχει ήδη διανεμηθεί σε ένα ποσοστό των χρηστών και τους δίνει την δυνατότητα να εμποδίζουν την εμφάνιση αναρτήσεων από άλλους χρήστες, σελίδες και γκρουπ που περιέχουν οποιαδήποτε λέξη-κλειδί. Η λειτουργία του “Keyword Snooze” θα παρομοιάζει το κοινό ξυπνητήρι καθώς μετά το πέρας των 30 ημερών ο χρήστης θα μπορεί να ξαναπατήσει άφοβα “snooze again” για να παρατείνει το ευγενές αυτό έργο. Εδώ να προσθέσουμε ότι η ενεργοποίηση της επιλογής αυτής δεν επηρεάζει τις διαφημίσεις στον αλγόριθμο του Facebook ακόμα και αν η ταινία εμπεριέχει κάποια ανεπιθύμητη λέξη.

Σύμφωνα με το “Entertainment Weekly” η δυνατότητα του “Snooze” σταδιακά θα διαμοιραστεί σε ακόμα περισσότερους χρήστες στο προσεχές διάστημα ενώ αν επιτύχει τον σκοπό της όλο και περισσότερα προφίλ θα μπορούν να μπλοκάρουν το ανεπιθύμητο περιεχόμενο βρίσκοντας το “Snooze” στον κατάλογο με τις υπόλοιπες επιλογές όπως “See First”, “Hide” και “Unfollow”. Το Facebook θα έχει μεριμνήσει ώστε να σας παρέχει μία λίστα λέξεων από δημοφιλείς αναρτήσεις για να επιλέξετε τι θα εμφανίζεται στην αρχική σας. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos