Το Evil Dead γίνεται σειρά

Δημοσίευση: 16 Μαΐου 2015, 23:01

To τηλεοπτικό δίκτυο Starz συνεχίζει με έναν νέο, ιδιαίτερα πιασάρικο τίτλο, μετά την επιτυχία των «Da Vinci’s demons», «Spartacus», «Outlande». Fέρνει στις τηλεοπτικές οθόνες τον μεγαλύτερο κυνηγό zombie, τον θρυλικό Ash Williams του Evil Dead.

Το «The Evil Dead» του Sam Raimi είναι μια σειρά ταινιών (με εξαίρεση το κάκιστο remake του 2013) σταθμός στην ιστορία του κινηματογραφικού “τρόμου”. Με ελάχιστο budget και πρωταγωνιστή τον Bruce Campbell, ο Raimi κατόρθωσε, εισάγοντας χιουμοριστικά στοιχεία και πολλά λίτρα αίμα, να αλλάξει για πάντα τις ταινίες τρόμου.

Ο Bruce Campbell επιστρέφει ως Ash Williams και ταξιδεύει  στη σύγχρονη Αμερική , προσπαθώντας να αποτρέψει την επιστροφή των Deadites οι οποίοι απειλούν να καταστρέψουν την ανθρωπότητα, ενώ συμπρωταγωνιστούν οι  Lucy Lawless (“Salem,” “Spartacus” “Zina”, “Agents of SHIELD”), Jill Marie Jones (“Sleepy Hollow”), Ray Santiago (“Touch,” Meet the Fockers).

Ο Σαμ Ράιμι θα σκηνοθετήσει το πρώτο από τα 10 ημίωρα επεισόδια, ενώ θα αποτελέσει τον παραγωγό της σειράς, μαζί με τους Rob Tapert (Evil Dead, “Spartacus,”), Craig DiGregorio (“Workaholics,” “Chuck”). Πρεμιέρα αναμένεται στα τέλη του 2015. 

Πρώτη δημοσίευση: 16 Μαΐου 2015, 23:01
Ενημέρωση: 16 Μαΐου 2015, 23:01

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos