Έρχεται η βιογραφία του 2Pac - Τρέιλερ

Δημοσίευση: 1 Μαρτίου 2016, 15:31

O 2Pac ή Τουπάκ Σακούρ (και Makiaveli αν θέλετε...) πρόλαβε να πουλήσει 75 εκατομμύρια δίσκους σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και να μεταμορφωθεί σε κάτι μεγαλύτερο από έναν ράπερ.
Εδώ και πολλά χρόνια γίνεται κουβέντα για την μεταφοράς της ζωής του στην Μεγάλη οθόνη, κάτι που δείχνει πλέον σίγουρο. Ο τίτλος θα είναι "All Eyez On Me" (ο 4ος δίσκος του και τραγούδι του).
Πιθανότατα η τεράστια εμπιρική και καλλιτεχνική επιτυχία του "Straight Outta Compton"... έτρεξε τα γεγονότα, καθώς το αμερικανικό TMZ γράφει πως βρέθηκε και ο πρωταγωνιστής. Ονομάζεται Demetrius Shipp Jr. και το επιβεβαίωσε και ο ίδιος μέσω twitter.

Στην πρώτη φωτογραφία που βλέπετε ποζάρει αριστερά με τον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον Notorious BIG και κάτω οι αληθινοί. Η ομοιότητα είναι εμφανής, αλλά ο ηθοποιός... πανάγνωστος. Μάλιστα το TMZ αναφέρει πως ήδη παρακολουθεί εντατικά μαθήματα υποκριτικής!
Σκηνοθέτης και σεναριογράφος δεν έγιναν γνωστοί. Αναμένουμε ένα όνομα να σώσει την κατάσταση.

Update 13/9/16: Και σκηνοθέτης βρέθηκε (κάποιος Μπένι Μπουμ των άγνωστων στων χώρα μας "Next day air", "SWAT: Fireflight" & "Wild for the night") και σεναριογράφος επίσης (Εντ Γκονζάλεζ του Street Kings 2), άπαντες άγωστοι επίσης. Στο καστ προστέθηκε η Δανάη Γκουρίρα (η Μισόν από το The Walking Dead), η Κατ Γκρέιαμ (The vampire diaries), ο Τζαμάλ Γούλαρντ (Notorious BIG), η Λορίν Κοέν (η Μάγκι, επίσης από το The walking dead), ενώ το τρέιλερ το περιμέναμε σίγουρα χειρότερο:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos