This is the end: Ξαναγύρισαν το φινάλε για τους Backstreet Boys

Δημοσίευση: 19 Ιουνίου 2013, 17:02

Το ʽThis is the endʼ είναι μια καμένη stoner ταινία που από πολλούς θεωρείται ίσως η κωμωδία της χρονιάς (ήδη την πρώτη βδομάδα προβολής στις ΗΠΑ έφτασε τα 33 εκατομμύρια δολάρια) και την περιμένουμε και εμείς εδώ πως και πώς. Γιʼ αυτό φροντίζουμε άλλωστε να σας ενημερώνουμε για τα promo τεκταινόμενα της ταινίας, ανελλιπώς μέχρι τον Αύγουστο που θα τη δούμε τελικά.

Το στόρυ όπως σας έχουμε ξαναπεί εκτυλίσσεται στο σπίτι του Τζέιμς Φράνκο και οι Πολ Ραντ, Τζέισον Σίγκελ, Τζόνα Χιλ, Μάικλ Σερά, Ντάνι ΜακΜπράιντ, Έμα Ουάτσον, Σεθ Ρόγκεν, Ριάνα έρχονται αντιμέτωποι με το τέλος του κόσμου. Τώρα ο Τζέι Μπαρουσελ θέλει να μας τρελλάνει τελείως και μόλις χθες είπε σε συνέντευξη ότι ο ίδος μαζί με τον Ίβαν Γκόλντμπεργκ (Pineapple Express, τί άλλο να πει κανείς...) τσακώνονταν για το πώς θα τελείωνε η ταινία και αναγκάστηκαν ακόμα και να γυρίσουν από την αρχή το φινάλε προκειμένου να μας δείξουν τους Backstreet Boys!

Έτσι, όταν έκαναν δοκιμαστική προβολή της ταινίας (όπου στον ουρανό ο Έλβις ʽκάπνιζεʼ μαριχουάνα και χόρευε με την Μέρλιν), το κοινό λιγότερο ενδιαφερόταν για το τί συμβαίνει στη γή παρά στον ουρανό και έτσι σύμφωνα με τον Ρόγκεν αναγκάστηκαν να αλλάξουν το φινάλε και να προσθέσουν τους Backstreet Boys να τραγουδουν το ʽBackstreetʼs Backʼ (Everybody) στους ουρανούς και συγκεκριμένα στις πύλες του Παραδείσου.

Σημειωτέον ότι, όταν οι σκηνοθέτες σκέφτηκαν να καλέσουν την... ʽold schoolʼ boyband, το τρέιλερ είχε ήδη κυκλοφορήσει και έτσι αφενός δεν υπήρξε spoiler (όπως κάνουμε εμείς τώρα) και αφετέρου τα αγόρια είχαν δει τι παίζει με την ταινία και ενθουσιάστηκαν με την ιδέα.

Πόση υπομονή να κάνουμε ακόμα;

Eιρήνη Κατσαρά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos