Είναι αλήθεια: Θα γυριστεί "Big Lebowski No 2"!

Δημοσίευση: 12 Οκτ. 2014, 20:38

Φήμες υπήρχαν, πλέον είναι επιβεβαιωμένο: Οι αδερφοί Κοέν θα γυρίσουν το sequel του θρυλικού "The big Lebowski". Του The Dude.

Το ερώτημα είναι: ήταν αναγκαίο; Την θέση μας την έχετε διαβάσει και σε παρόμοιες προσπάθειες (όπως π.χ. στο sequel του Blade Runner από τον Ρίντλεϊ Σκοτ): Δεν χρειάζεται να "ενοχλείς" κάτι απόλυτα επιτυχημένο και σχεδόν κλασσικό.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια, ότι μια έκσταση αναμονής δεν τη νιώθουμε. Το αντίθετο. Από τη στιγμή που οι Κοέν θα γράψουν και θα σκηνοθετήσουν, οφείλουμε να τους αναγνωρίσουμε το credit, πόσο μάλλον όταν στο φοβερό και τρομερό καστ θα προστεθεί και ο Μπιλ Μάρεϊ!

Διαβάστε στόρι: Δεκαεπτά χρόνια αργότερα, η Μοντ Λεμπόφσκι (Τζουλιάν Μουρ) ανακοινώνει στον Dude (εννοείται Τζεφ Μπρίτζες) την υπάρξη ενός γιου που του τον κρατούσε κρυφό και που τον έχουν απαγάγει. Ο Dude, ο αδερφός του (Μπιλ Μάρεϊ) με τον οποίο δεν μιλιόντουσαν στο παρελθόν, ο συνάδελφός του σε μπόουλινγκ και μπιρόνια Ουόλτερ Σόμπτσακ (Τζον Γκούντμαν) και φυσικά ο Χεσούς Κιντάνα (Τζον Τορτούρο) ξεκινούν ένα ταξίδι για να τον βρουν.

Βάλε ένα White Russian λέμε!

Α.Κ.

 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ