«Έχω ζητήσει από σερβιτόρο να βγούμε ραντεβού»

Δημοσίευση: 25 Φεβ. 2015, 10:45
Συντάκτης:

 

Η Μάργκο Ρόμπι είναι μια από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη, η απόλυτη θεά του “Λύκου της Wall Street”, η γυναίκα που τρόλαρε το σύμπαν όταν είπε ότι χρειάστηκε μερικές τεκίλες για να γίνει ‘ζάντα’ και να μπορέσει να γυρίσει τις τολμηρές σκηνές που ήθελε ο Σκορτσέζε και τώρα, ενάμιση χρόνο μετά, πατώντας στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ, είπε να τρολάρει και ηθοποιό-παρουσιαστή – πέφτουλα, λέγοντάς του ότι δεν περιμένει από τον άντρα να κάνει το πρώτο βήμα και, μάλιστα, κάποτε ζήτησε από σερβιτόρο να βγουν.

«Ήμουν έξω για δείπνο και ενώ έφευγα, ο σερβιτόρος μου είπε ‘τα λέμε’. Τον ρώτησα ‘θα με πάρεις τηλέφωνο;’ και απόρησε λέγοντάς μου ‘πως; Αφού δεν έχω το τηλέφωνό σου’. Έτσι άρπαξα το στυλό και έγραψα τον αριθμό μου στο μπράτσο του», είπε χαρακτηριστικά η Ρόμπι στον παρουσιαστή και ηθοποιό Μάριο Λόπεζ, αφήνοντάς τον πραγματικά κάγκελο με την άνεσή της.

Η ξανθιά καλλονή  που στα άμεσα σχέδιά της έχει τρεις ταινίες (“Suicide Squad”, “Fun House” και “Tarzan”) το τελευταίο διάστημα φημολογείται ότι διατηρεί παράνομο δεσμό με το συμπρωταγωνιστή της στην ταινία “Focus”,  Ουίλ Σμιθ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
21 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos