Δύο ταινίες για τον Michael Hutchence των INXS

Δημοσίευση: 26 Νοε. 2012, 15:44

Ο θάνατος του Μάικλς Χάτσενς, τραγουδιστή των INXS το '97 σε ξενοδοχείο του Σίδνει, ήταν ένα από τα γεγονότα που στοίχειωσε για πάντα στο μυαλό των φάν της μπάντας, ενώ η ζώνη που βρέθηκε άφησε πολλά ερωτηματικά και στάθηκε αφορμή για τεράστιες συζητήσεις σχετικά με τις... συνθήκες του θανάτου του και τρελλά σενάρια από κίτρινα «κοράκια».

Μια δεκαπενταετία αργότερα, δύο διαφορετικοί παραγωγοί ετοιμάζουν δύο διαφορετικές ταινίες για τη ζωή και κυρίως το θάνατο του Χάτσενς, αφού δεν κατάφεραν εν τέλει να ..τα βρούν μεταξύ τους.. Συγκεκριμένα, η ομάδα των Ρέι Φιλντ και Σούζι Μαρκόβσκι ετοιμάζει την ταινία «Two Worlds Colliding» με βάση το βιβλίο «Just the Man - The Real Michael Hutchence», ενώ από την πλευρά του ο σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λόουενσταιν (που συνεργάστηκε με τον ίδιο τον Χάτσενς το 1986 για την ταινία 'Dogs in Space') ετοιμάζει τη δική του προσέγγις, με τη χρηματοδότηση της Screen Australia.

Περισσότερα δε γνωρίζουμε προς το παρόν για τις δύο παραγωγές, ωστόσο ευελπιστούμε ότι δε θα 'αναλωθούν' στο «κίτρινο» μυστήριο του θανάτου του Χάτσενς, αλλά και στις μουσικές του ιδίου και της τεράστιας μπάντας του... (Ναι ...καλά...)

Eιρήνη Κατσαρά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos