"Dr. Strange" με Μπένεντικτ, Τίλντα και Μαντς!

Δημοσίευση: 29 Οκτ. 2014, 12:15
Συντάκτης:

H Marvel στράφηκε σε διάφορους πρώτου μεγέθους ηθοποιούς για να ενσαρκώσουν κινηματογραφικά τον "Dr. Strange". Τελικά, μετά τις αρνήσεις του Γιόακιν Φοίνιξ και του Τομ Χάρντι, κατέληξε σε μια εξαιρετική επιλογή: Τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς.

O Stephen Strange είναι ένας πρώην κορυφαίος χειρούργος που εξελίχθηκε σε κορυφαίο μάγο, ιδιοφυϊα και γνώστη πολεμικών τεχνών, ο οποίος νομίζει ότι είναι ο... Θεός ο ίδιος. Απέκτησε τις υπερφυσικές του δυνάμεις μετά από μια θεραπεία που ακολούθησε στο Θιβέτ για τα κατεστραμμένα νεύρα των χεριών του. Και ένας μάγος προσδίδει μια μεταφυσική διάσταση που δεν την έχει κάποιος από τους υπόλοιπους Avengers, ενώ λογικά θα προσελκύσει και νέους "κακούς" χαρακτήρες.

Mε σκηνοθέτη τον Σκοτ Ντέρικσον των "Deliver us from evil", "Sinister", "The exorcism of Emily Rose" & "The day the earth stood still" και ημερομηνία εξόδους στις αίθουσες την 6η Νοεμβρίου 2016, αναμένουμε έναν νέο, εντυπωσιακό, "κακό" στο σύμπαν της Marvel!

Update 30/5/15: Σπουδαία προσθήκη στο "Dr. Strange" και στο σύμπαν της Marvel γενικότερα! Η Τίλντα Σουίντον θα υποδυθεί τον μέντορα του Doctor Strange,έναν μυστηριώδη θεραπευτή στα Ιμαλάια, γνωστό ως «Αρχαίο», ο οποίος τον μυεί στο μυστικισμό και τη μαγεία και τον οποίο ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς θα επισκεφτεί για να τον ετοιμάσει ώστε να αντιμετωπίσει τον μαθητευόμενο μάγο  Μπαρον Μόρντο..

Update 28/8/15: Οι... μεταγραφές δεν σταματούν εδώ και οι παραγωγοί του Dr. Strange συμφώνησαν με τους Μαντς Μίκελσεν του Hannibal και Τσιβέτελ Ετζιόφορ του 12 years a slave, να αποτελέσουν το δίδυμο των βασικών κακών που θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν την Γη (και ο Dr. Strange) θα προσπαθήσει να τους αποτρέψει. Αντιλαμβάνεστε ότι το project ολοένα και κερδίζει πόντους στην λίστα με τα must see για την επόμενη σεζόν...

Update 6/1/15: Να και η πρώτη φωτό του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς σαν Doctor Strange από τα γυρίσματα! 

Update 28/12/15: Ναι και η φωτό από το πρώτο εξώφυλλο (από το Entertainment Weekly), με την ταινια να έχει προαναγγελθεί στις αίθουσες για την 4η Νοεμβρίου 2016...

 

 

Πρώτη δημοσίευση: 29 Οκτ. 2014, 12:15
Ενημέρωση: 29 Δεκ. 2015, 05:32
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos