Stop the press: Twin Peaks is back!

Δημοσίευση: 6 Οκτ. 2014, 21:16

Η φήμη υπήρχε εδώ και χρόνια. Ουσιαστικά όλοι θέλαμε συνέχεια της θρυλικής σειράς Twin Peaks από το 1991, όταν και ολοκληρώθηκε η 2η σεζόν...

Βοήθησε σαφώς και το γεγονός πως την τελευταία 8ετία και μετά το "Inland Empire", ο Ντέιβιντ Λιντς δεν βρήκε κάτι ενδιαφέρον να σκηνοθετήσει και σταδιακά το αυγό της επιστροφής επώαζε, καθώς ποτέ δεν αρνήθηκε πιθανό ενδεχόμενο συνέχειας της σειράς. 

Και εδώ και λίγα λεπτά, όλοι εμείς τα αρρωστάκια, πανηγυρίζουμε, βλέποντας το βίντεο με τίτλο “A special Twin Peaks announcement”, ένα 24ωρο μετά το ταυτόχρονο tweet του ίδιου του Λιντς και του παραγωγού της σειράς, Μαρκ Φροστ, "“That gum you like is going to come back in style!” χρησιμοποιώντας το hashtag #damngoodcoffee.

Ναι, την κλασική ατάκα του agent Cooper που ενεργοποίησε στο υποσυνείδητο εκατομμυρίων fans σε όλον τον κόσμο τη νοσταλγία για μια σειρά που κόπηκε βίαια μετά από δύο σεζόν, αλλά απέκτησε τεράστια cult κοινότητα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 9 επεισόδια που θα προβληθούν το 2016 από το Showtime, όλα σκηνοθετημένα από το αυθεντικό δίδυμο Lynch-Frost. Γίνονται προσπάθειες να επιστρατευθεί το μεγαλύτερο μέρος του original cast με τους Kyle McLachlan και Angelo Badalamenti να θεωρούνται σίγουροι...

 

Πρώτη δημοσίευση: 6 Οκτ. 2014, 21:16
Ενημέρωση: 6 Οκτ. 2014, 21:16

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
23 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos