Όταν ο Τζόνι Ντεπ συνάντησε την... τεχνητή νοημοσύνη

Δημοσίευση: 12 Δεκ. 2012, 11:21

“Είναι αλήθεια ότι το μυαλό του Johnny Depp θα ‘ανέβει’ σε έναν υπολογιστή”, είπε ο παραγωγός της ταινίας Transcendence, Andrew Kosove, επιβεβαιώνοντας ότι αφενός ο Ντέπ υπέγραψε στην ταινία και αφετέρου ότι θα υποδυθεί έναν... ηλεκτρονικό υπολογιστή (?).

Σε ό,τι αφορά στα της ταινίας, πρόκειται για το νέο sci fi και παρθενικό σκηνοθετικό δημιούργημα του -συνεργάτη του Κρίστοφερ Νόλαν- Γουόλι Πφίστερ, με τον Νόλαν σε θέση executive producer, με κεντρικό άξονα την «μοναδικότητα, τη νανοτεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη». Το στόρι αφορά έναν επιστήμονα (Ντέπ), του οποίου το μυαλό ‘ανεβαίνει’ σε έναν υπερ-υπολογιστή με στόχο να δημιουργηθεί το πρώτο μηχάνημα στον κόσμο με τεχνητή νοημοσύνη, ενώ το σενάριο υπογράφει ο ... ‘νέος’ Τζάκ Πάγκλεν.

Σημειωτέον ότι ο -βραβευμένος με Όσκαρ φωτογραφίας για το Inception- Πφίστερ (μήν ξεχνάμε επίσης την καταπληκτική φωτογραφία στο «Marley») είχε επίσης συνεργαστεί με τον Ντέπ (και την Νάταλι Πόρτμαν) για το βίντεο κλίπ του Πόλ ΜακΚάρντεϊ στο κομμάτι «My Valentine» πριν από μισό περίπου χρόνο.

Eιρήνη Κατσαρά

Updated 12/12/13: Δύο νέες φωτό δόθηκαν στην δημοσιότητα, ενώ ανακοινώθηκε πως υπόλοιπους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Ρεμπέκα Χολ, Πολ Μπετάνι, Μόργκαν Φρίμαν, Κίλιαν Μέρφι, Κέιτ Μάρα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos