Και ο "Σέρλοκ" στη νέα ταινία του Στιβ ΜακΚουίν

Δημοσίευση: 6 Ιουνίου 2012, 11:08

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς (Sherlock Holmes-tv-, War Horse, The Whistleblower) θα συμμετάσχει με τον Τσιουέτελ Ετζιοφόρ (Children of Men) στη νέα ταινία του Στηβ Μακ Κουιν που φέρει τον τίτλο “Twelve Years a Slave”.

Πρόκειται για ένα ιστορικό δράμα που εκτυλίσσεται στη διάρκεια του 19ου αιώνα και περιγράφει την ιστορία ενός Νεοϋορκέζου, Solomon Northup, που έπεσε θύμα απαγωγής και μεταφέρθηκε σε μία φυτεία βαμβακιού στη Λουιζιάνα, όπου και δούλεψε υποχρεωτικά για πάνω από μία δεκαετία. Ο Κάμπερμπατς θα υποδυθεί έναν από τους ιδιοκτήτες της φυτείας, που προβαίνει στην «αγορά» του Northup.

Το καστ συμπληρώνουν ο σταθερός πλέον συνεργάτης του Μακ Κουίν, Μάικλ Φασμπέντερ (βλ. Hunger & Shame) ο Μπραντ Πιτ (Moneyball) και ο Πολ Ντάνο (Cowboys & Aliens). Την παραγωγή του φιλμ έχει αναλάβει ο Μπραντ Πιτ, μιας και πρόκειται για πρότζεκτ της δικής του εταιρίας (Plan B Entertainment), ενώ το σενάριο συνυπογράφουν ο ΜακΚουίν μαζί με τον Τζον Ρίντλεϊ. Οι διαδικασίες παραγωγής αναμένονται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο μήνα.

Ελεωνόρα Βερυκοκίδη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos