"Sin City: A dame to kill for": To απαγορευμένο πόστερ και πολλά άλλα...

Δημοσίευση: 8 Ιαν. 2013, 10:51

Το πρώτο καλό νέο είναι ότι το «Sin City 2: A dame to kill for» sequel της εκπληκτικής «Αμαρτωλής Πόλης» των Φράνκ Μίλλερ και Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ όχι απλά γίνεται πραγματικότητα, αλλά είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου του 2014.

Το δεύτερο νέο είναι ότι στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ.

Ο Λέβιτ θα υποδύεται τον Τζόνι «έναν αναιδή παίκτη ο οποίος αναλαμβάνει μια πιο σκοτεινή αποστολή, να καταστρέψει το μεγαλύτερο εχθρό του στο καλύτερο παιχνίδι του». 

Αρχικά ο συγκεκριμένος ρόλος είχε προταθεί στον Τζόνι Ντέπ, αλλά δεν προχώρησε η όλη συνεργασία και έτσι τον «χτύπησε»ο Λέβιτ.

Το παρεάκι του κάστ της Αμαρτωλής Πόλης 2 (που σημαδεύεται από την απώλεια δύο ηθοποιών του Sin City 1 Μπρίτανι Μέρφι και Μάικλ Κλάρκ Ντανκαν) συμπληρώνουν οι Μίκι Ρούρκ, Κλάιβ Όουεν, Μπρους Γουίλις, Ροζάριο Ντόσον, Τζέιμι Τσάνγκ, Τζέιμι Κίνγκ και Ντένις Χέισμπερτ ενώ σύμφωνα με τα τελευταία νέα πολύ πιθανόν να δούμε σε ρόλο έκπληξη και τον Τζός Μπρόλιν.

Άντε να το δούμε επιτέλους, γιατί οκτώ χρόνια τώρα την περιμένουμε αυτή την συνέχεια....

Eιρήνη Κατσαρά

Update 17/5/14: Οι εξελίξεις τρέχουν και μετά τα δύο πολύ καλά τρέιλερ, σήμερα σας εξασφαλίσαμε δύο από τα βασικά character posters του φιλμ, αλλά και ορισμένα υπνωτιστικά gif για να μπαίνουμε στο κλίμα ολοένα και περισσότερο...

 

Update 29/5/14: Η Ένωση Κινηματογραφικών Εταιρειών ΗΠΑ (MPAA) απαγόρευσε λέει το ένα από τα επίσημα πόστερ (που βλέπετε ακριβώς από κάτω) της ταινίας, αυτό το εκπληκτικό αφισάκι με την Εύα Γκριν! Οι "λόγοι" προφανείς, προφανής και η βλακεία (που είναι ως γνωστόν, αήττητη). They must be joking.

A.K.

 

Update 8/6/14: Τελικά λίγο photoshop έδωσε την οριστική "λύση", διορθώνοντας μια κατ'ουσίαν γελοία απόφαση. Λίγο περισσότερη αδιαφάνεια, κάλυψε την υπόνοια θηλής και "θόλωσε" τα νερά σχετικά με το περίγραμμα του πλούσιου στήθους της Εύα Γκριν. Έτσι, από "55% γυμνό", πήγαμε στο "45% γυμνό" και όλα καλά. Κάποιοι δικαιολόγησαν τον μισθό τους.

Update 20/8/14. Επίσημη πρεμιέα χθες. 22 ημέρες έμειναν (11/9 στους ελληνικούς κινηματογράφους)!

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos