Πολ Τόμας Άντερσον σκηνοθετεί Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ. Καλό, ε;

Δημοσίευση: 15 Απριλίου 2011, 03:54

Τον Paul Thomas Anderson τον ξέρουμε. There will be Blood, Punch-Drunk Love, Magnolia, Boogie Nights, η μία καλύτερη από την άλλη. Ξέρετε όμως ότι ετοιμάζει δύο νέες ταινίες; Η πρώτη είναι μεταφορά του βιβλίου “Inherent Vice” του Thomas Pynchon, και θα πρωταγωνιστεί ο Robert Downey Jr. Ο συνδυασμός Anderson, Downey Jr και Pynchon, έχει οργασμικές αναφορές!

Η δεύτερη ταινία αφορά σε ένα θρησκευτικό δράμα και ο προηγούμενος τίτλος “The Master” δεν ισχύει πια.Τα νέα γίνονται ακόμη καλύτερα, αφού ο Philip Seymour Hoffman θα πρωταγωνιστεί στην ταινία και από ότι φαίνεται θα συμπρωταγωνιστεί ο Joaquin Phoenix. Πολλαπλοί θα έλεγα!

Kασαββέτης με Τραβόλτα και Πέσι

H φαμίλα Cassavetes καλά κρατεί ακόμη. O Nick Cassavetes θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την ιστορία του μαφιόζου John Gotti, κάνοντας αναδρομή σε τρεις γενιές της περίφημης οικογένειας. Το casting δεν είναι το πιο πρωτότυπο κομμάτι της ταινίας, αφού θα πρωταγωνιστούν ο John Travolta και ο Joe Pesci. Αν όμως αναλογιστούμε την εμμονή της μαφίας για διατήρηση της παράδοσης, ε τότε εντάξει, μάλλον τους απείλησαν και δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς. Και φυσικά, βασισμένοι στις ίδιες μαφιόζικες αρχές, στην ταινία θα πάρει μέρος και η κόρη του Travolta, Εlla Bleu Travolta. Μία αγαπημένη οικογένεια.

Έλενα Πριόβολου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos