Φοβερά πόστερ, τρέιλερ, φωτό & featurette για το "Birdman" του Ιναρίτου!

Δημοσίευση: 10 Μαρτίου 2013, 16:41

 

Eπιτέλους, ο Αλεχάντρο Γκονζάλες Ιναρίτου θα δοκιμάσει κάτι διαφορετικό από τα δράματα τύπου "21 grams" και "Biutiful". Όχι ότι δεν ήταν καλές ταινίες φυσικά, αλλά πολύ θα θέλαμε να τον δούμε σε κάτι διαφορετικό και μάλλον ήρθε η ώρα για το Birdman.

H ιστορία ενός βετεράνου ηθοποιού, διάσημου για τους ρόλους σούπερ ήρωα (μάλλον ιδανικό κάστινγκ ο Μάικλ Κίτον) που προσπαθεί να αναζωπυρώσει την καριέρα του ανεβάζοντας ένα θεατρικό έργο στο Μπρόντγουεϊ, αλλά δεν τα βρίσκει με το πρωταγωνιστικό δίδυμο (Έντουαρντ Νόρτον, Ναόμι Ουάτς) της παράστασης. 

Αν προσθέσετε και την Έμμα Στόουν σαν τη κόρη του πρωταγωνιστή, αλλά και τον... (κρατηθείτε) Ζακ Γαλιφιανάκη σαν τον παραγωγό της παράστασης, το καστ και το συνολικό εγχείρημα ακούγεται αν μη τι άλλο πάρα πολύ ενδιαφέρον! 

Α.Κ.

Update 13/6/14: Ακόμα πιο ενδιαφέρον δείχνει το τρέιλερ (και το γαμάτο πόστερ), ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται για κλασσική κωμωδία, αλλά για ελαφρώς πειραγμένη κατάσταση: έχει φαντασία, έχει εσωτερικό δράμα, έχει χιούμορ, μαζί με την στοιχειωτική version του "Crazy" από τους Gnarls Barkley σαν σάουντρακ, το μείγμα δείχνει τρομερά ενδιαφέρον. Μήπως πρόκειται για το δικό του "Black Swan"; Και του Ιναρίτου και του Κίτον...

 

Update 1/8/14: Το "Birdman" είναι η πιο γεια σου ταινία της χρονιάς. Είναι φανερό, είναι ξεκάθαρο, είναι επίσημο, βγάζει μάτι και δίνει και ρέστα στο νέο, international, trailer, με τον Μάικλ Κίτον σε έξαλλη κατάσταση να μοιράζει γροθιές δεξιά αριστερά, να στέλνει πύρινες λαίλαπες, να κυκλοφορεί σχεδόν γυμνός με το εσώρουχο στη Νέα Υόρκη και άλλα πολλά.... Dude, you fucking rock!

Update 1/10/14: Νέο πόστερ για το Birdman, επίσης φρέσκιες φωτό με τους "τσαμπουκάδες" Κίτον - Νόρτον, αλλά και "υπεργαμάτος" ελληνικός τίτλος: Η απρόσμενη αρετή της αφέλειας! 

 

Update 17/11/14: Τι έλειπε από την... μίνι συλλογή μας; Ένα featurette διάρκειας σχεδόν δύο λεπτών, με τον Ιναρίτου και τον Κίτον να εξηγούν στην κάμερα την μενταλιτέ του κεντρικού ήρωα και που οφείλονται ουσιαστικά τα βάσανα που αντιμετωπίζει, αλλά και τις στενόχωρες καταστάσεις που ο ίδιος τοποθετεί τον εαυτό του...

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
2 ημέρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos