Corsica 72: To γκαγκστερικό φιλμ του Παρκ Τσαν Γουκ

Δημοσίευση: 18 Σεπτεμβρίου 2012, 15:32

Ο αγαπημένος Κορεάτης σκηνοθέτης (Old Boy/2003, Δίψα/2009) μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του Stoker (για το οποίο είχατε διαβάσει ΕΔΩ, σχεδόν δυο χρόνια πριν), που θα αποτελέσει το χολιγουντιανό ντεμπούτο του και με καστ που περιλαμβάνει Νικόλ Κίντμαν, Μία Ουτσικόφσκα και Μάθιου Γκουντ, θα χτυπήσει τις κινηματογραφικές οθόνες την 1η Μαρτίου του 2013.

Φαίνεται μάλλον πως οι αμερικάνοι γουστάρουν Παρκ Τσαν Γουκ καθώς πέρα από το remake του Old Boy, ο Κορεάτης θα βρεθεί στο τιμόνι του The Brigands of Rattleborge, ενός γουέστερν όπου ένας σερίφης ζητά εκδίκηση από τρεις ληστές μαζί με τους επιζώντες της μικρής πόλης που ρήμαξαν οι τελευταίοι, ενώ σύμφωνα με το Variety θα σκηνοθετήσει και το Corsica 72, ένα σενάριο των Νιλ Πέρβις και Ρόμπερτ Ουέιντ, που έχουν γράψει όλες τις ταινίες James Bond από την εποχή του The World is not Enough/1999.

Η ταινία παρουσιάζει ένα ερωτικό τρίγωνο στην Κορσική ανάμεσα σε δύο παιδικούς φίλους, τον Μάρκο - που εμπλέκεται στη Μαφία - τον Σοβέρ - που ζει μια τίμια ζωή - και τη Λουτσία το επίκεντρο του ερωτικού τους ενδιαφέροντος. Το όνομα της Τζέμα Άρτερτον έχει αναφερθεί σχετικά αλλά καμία άλλη λεπτομέρεια δεν έχει γίνει γνωστή.

Γυρίσματα προβλέπεται να αρχίσουν μέσα στο 2013 και αφού βγει στις αίθουσες το Stoker.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos