O Andre θα γίνει Hendrix!

Δημοσίευση: 8 Μαΐου 2012, 17:10

Ενας εκ των δύο OutKast, ο Andre 3000 είναι πλέον επίσημα ο κινηματογραφικός Τζίμι Χέντριξ! Μία βιογραφία η οποία χρόνια τώρα "περιπλανιέται" στο Χόλιγουντ με σενάρια και σκηνοθέτης να αλλάζουν τόσο γρήγορα, όσο χρειάστηκε ο κορυφαίος κιθαρίστας όλων των εποχών, να γίνει διάσημος. Αυτήν ακριβώς την εποχή θέλει να δείξει στην οθόνη το "All is by my side", την περίοδο δηλαδή 1966 και 1967, όταν ο Τζιμ μετακόμισε στην Αγγλία για να δημιουργήσει το ντεμπούτο του 'Are You Experienced''.

Το ερώτημα όμως που έθεσε πριν πολλά χρόνια ο Τζιμ, το θέτουμε τώρα εμείς στον σκηνοθέτη και σεναριογράφο της ταινίας. Ο Τζον Ρίντλεϊ θα κάνει κι αυτός ντεμπούτο στο σινεμά, καθώς έχει σκηνοθετήσει μόνο το τηλεοπτικό κωμικό "Barbershop" και έχει γράψει τα σενάρια του "U Turn" του Ολιβερ Στόουν -από δικό του βιβλίο- του φετινού "Red tails" αλλά το "Three Kings" του Ντέιβιντ ο' Ράσελ με τον Τζορτζ Κλούνεϊ.

Υπάρχουν και πολλοί που διαφωνούν με την επιλογή του Andre 3000 (ή Benjamin) στον βασικό ρόλο. Εχει ήδη εμφανιστεί σε ταινίες όπως τα "Four brothers" και "Semi-Pro" (με Γουίλ Φέρελ) και στο "Idlewild" το μιούζικαλ των OutKast. Η ομοιότητα πάντως του δίνει πόντους, μουσικός είναι -και παίζει πολλά όργανα- και έχει ήδη την "ευλογία" μας. Andre, προχώρα!

Γιάννης Λυμπέρης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos