Διαβάστε στο καλοκαιρινό MOVE IT

Δημοσίευση: 20 Ιουλίου 2011, 13:59

Διαβάστε στο καλοκαιρινό Move It που αντιστέκεται στις μικροπρέπειες και διανέμεται Πέμπτη 21 και Παρασκευή 22 Ιουλίου.  

Κριτικές για τις ταινίες του διμήνου νωρίτερα από οπουδήποτε αλλού:

Τhe Beaver, Yo Tambien, Bad Teacher, Horrible Bosses, Casino Jack, Trust, Bright Star, Priest, Resident, Happy Few, Blitz, Point Blank, Zookeper, αλλά και previews για Habemus Papam, Beginners, Rise Of The Planet Of The Apes, Green Lantern, Manuale D’Amore, Largo Winch 2.

Και όχι μόνο:

Oι συντάκτες του Move It ψήφισαν τις κορυφαίες ταινίες της κινηματογραφικής σεζόν Σεπτέμβριος 10 – Ιούνιος 11. Έχουμε τα αποτελέσματα. Το Black Swan δεν είχε αντίπαλο.

Ο Χρήστος Μπακατσέλος… τηλεμεταφέρθηκε και κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα: Να πάρει μια συγκινησιακά φορτισμένη συνέντευξη από τον Χάρι Πότερ, την Ερμιόνη Γκρέιντζερ και τον Ρον Ουέσλι!

Ο Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος συνομίλησε με την Λόλα Ντουένιας, πρωταγωνίστρια του εξαιρετικού Yo Tambien.

Με αφορμή το Beaver (όπου παίζει καλά έπειτα από καιρό), ξεχωρίσαμε τα ups & downs των ερμηνειών του Μελ Γκίμπσον.

Η πράσινη φλούο ελεκτρίκ στολή του Green Lantern προκαλεί… ευθυμία. Eτοιμάσαμε ένα αφιέρωμα σε σούπερ ήρωες που σίγουρα αδικήθηκαν από την εμφάνισή τους…

Ο Γιάννης Λυμπέρης πανηγυρίζει για την Κάμερον Ντίαζ επειδή απλά υπάρχει, ενώ η Εύη Δόβελου είναι το New Kid On The Block και εξομολογείται στον Μιχάλη Κωνσταντέλλη ότι προσπαθεί να γίνεται ολοένα και καλύτερη.

O Διπλανός μου κρυφάκουσε στο Conviction, το Cine Sutra ανάβει με την ιδέα του πολαρόιντ σεξ στο Sex and Lucia, το Almost Famous ξεκαθαρίζει γιατί το Reservoir Dogs ΔΕΝ είναι η πρώτη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, ενώ το Voice Off αποδομεί το χαοτικό Tree Of Life.  

Ακόμα: Kριτικές για ταινίες και ντοκιμαντέρ που δεν είδαν ποτέ το φως της διανομής (I Saw The Devil, The Tunnel, Last Train Home, Waiting For Armageddon), φυσικά για cult φιλμ (Big Wednesday, Smokey and the Bandit), άποψη για τις πιο προχωρημένες τηλεοπτικές σειρές πριν τις δουν οι Άλλοι, 4 προτάσεις να δεις στο επερχόμενο κινηματογραφικό Φεστιβάλ "Νύχτες Πρεμιέρας", νέες ταινίες in progress, ένας λόγος για να ακούσεις ξανά τα soundtrack τoυ Jaws, η Ρώμη από μια διαφορετική οπτική ματιά, η νέα –δημοφιλής- στήλη των Cine Tweets στο www.moveit.gr, η πρωτοφανής στήλη των Cine-Ζωδίων, οι συναυλίες που πρέπει να δεις και άλλα πολλά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos