Διαγωνισμός shorts με έμπνευση την ελληνική μουσική δημιουργία

Δημοσίευση: 3 Οκτ. 2013, 18:31

Το Ελληνικό Σχέδιο και η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, σας καλούν να δημιουργήσετε ταινίες μικρού μήκους με έμπνευση τον ανεξάντλητο πλούτο της ελληνικής μουσικής δημιουργίας. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε και σας καλούμε να στείλετε τη δική σας ταινία μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2014. Θέμα: «Οπτικοακουστικά Έργα εμπνευσμένα από την Ελληνική Μουσική Δημιουργία». Βραβεία: 10.000 Ευρώ το Βραβείο Κριτικής Επιτροπής, 6.000 Ευρώ το Βραβείο Κοινού. Όροι συμμετοχής:  

Χαρακτηριστικά ταινιών μικρού μήκους: Οι ταινίες μπορούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό πρέπει να πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:  · Πρεμιέρα: να μην έχει γίνει δημόσια προβολή της ταινίας ή μέρους της ταινίας, πριν ή κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού.  · Είδος: δεν υπάρχει περιορισμός όσον αφορά στο είδος του Έργου (Μυθοπλασία, Τεκμηρίωσης, Κινούμενο Σχέδιο Σχέδιο, Πειραματικές, Clip, κ.λπ.)  · Γλώσσα: εφόσον η πρωτότυπη γλώσσα της ταινίας δεν είναι στα ελληνικά, ο υποψήφιος οφείλει να παραδώσει την ταινία υποτιτλισμένη.  · Αριθμός: δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό συμμετοχών από τον ίδιο δημιουργό.

Υποβολή αιτήσεως συμμετοχής: Καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής και της κατάθεσης της κόπιας ορίζεται η Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2014. Ο σκηνοθέτης ή παραγωγός οφείλει να αποστείλει στα γραφεία του Διαγωνισμού τα ακόλουθα δικαιολογητικά:  · Την αίτηση συμπληρωμένη σε όλα τα υποχρεωτικά πεδία και υπογεγραμμένη από το σκηνοθέτη/παραγωγό.  · Επτά (7) αντίτυπα της ταινίας σε DVD.  · Μία (1) τουλάχιστον φωτογραφία της ταινίας και μία (1) του σκηνοθέτη.

Βραβεία:  · Βραβείο Καλύτερου Έργου  · Βραβείο Κοινού Καλύτερου Έργου. Τα Βραβεία απονέμονται σε μία ταινία και δεν είναι δυνατόν να απονεμηθούν εξ ημισείας. Για περισσότερες πληροφορίες: Δευτέρα –Παρασκευή, 11.00- 16.00. Τηλ.. 2130178286. Περισσότερα εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos