Δες "Mile 22" και παίξε δωρεάν paintball με τους φίλους σου

Δημοσίευση: 11 Aug 2018, 11:34
Συντάκτης:

Η Odeon και το Paintball Park Malakasa φέρνουν την περιπέτεια στα χέρια των θεατών της ταινίας «Mile 22».

Με αφορμή την ταινία «Mile 22» που βγαίνει στους κινηματογράφους στις 16 Αυγούστου, η Odeon και το Paintball Park malakasa στέλνουν τους θεατές της ταινίας σε μια Paintball περιπέτεια. Για να λάβει κάποιος μέρος στον διαγωνισμό και να μπει στην κλήρωση, το μόνο που έχει να κάνει είναι να προαγοράσει ηλεκτρονικά το εισιτήριό του για μία από τις προβολές της ταινίας «Mile 22» από το https://www.i-ticket.gr και φυσικά να μην ξεχάσει να πατήσει √ για να αποδεχτεί τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό.

Θα ανακοινωθούν 2 μεγάλοι νικητές: κάθε ένας, μαζί με (μέχρι) έξι φίλους του, θα ζήσει μια μοναδική περιπέτεια στο Paintball Park Malakasa εντελώς δωρεάν.

- Όροι συμμετοχής εδώ: http://odeon.gr/generic/mile22.html

- Για πληροφορίες σχετικά με το Paintball Park Malakasa: www.paintball-park.gr

Λίγα λόγια για την ταινία: Ο Τζέιμς Σίλβα (Μαρκ Γουόλμπεργκ), μέλος της πιο πολύτιμης μονάδας της CIA, έχει ως αποστολή να ανακτήσει και να μεταφέρει στο Mile 22 έναν μυστηριώδη κρατούμενο αστυνομικό που γνωρίζει ευαίσθητες πληροφορίες που απειλούν τη ζωή του. Με τη βοήθεια της άκρως απόρρητης ομάδας τακτικών επιχειρήσεων, ο Σίλβα πρέπει να ολοκληρώσει την αποστολή με κάθε κόστος, προτού ο εχθρός κλείσει την πρόσβαση για το 22ο μίλι. Ο σκηνοθέτης του «Ο Μόνος Επιζών», Πίτερ Μπεργκ, επιστρέφει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos