Crowdfunding για το «Sad Girl Weekend» των Δημήτρη Τσακαλέα και Λήδας Βαρτζιώτη

Δημοσίευση: 12 Δεκ. 2018, 04:16

Η κινηματογραφική ομάδα που δημιούργησε τη βραβευμένη ταινία μικρού μήκους Yawth βρίσκεται στο στάδιο προ-παραγωγής της επόμενης ταινίας της με τίτλο “Sad Girl Weekend” και ζητά τη βοήθειά σας! Η ιστορία της ταινίας αφορά το τελευταίο Σαββατοκύριακο τριών κολλητών φίλων, από τις οποίες οι δύο θα φύγουν στο εξωτερικό. Η Έλλη, η οποία μένει πίσω, αρχίζει να παθαίνει εμμονή με τις φίλες της για τον επερχόμενο αποχωρισμό και χάνει τον έλεγχο.

<a href="/nea/sad-girl-weekend-sto-karlovi-vari/62799">To «Sad Girl Weekend» στο Κάρλοβι Βάρι</a>ΣΧΕΤΙΚΑTo «Sad Girl Weekend» στο Κάρλοβι Βάρι

Το συγκεκριμένο project γίνεται χωρίς χρηματοδότηση, αλλά οι ανάγκες του είναι πολλές. Η ταινία θα γυριστεί στην Κάτω Γατζέα, σ’ ένα παραθαλάσσιο χωριό του Πηλίου, καθώς το αίσθημα του αποκλεισμού, της κακοκαιρίας και του καλοκαιρινού τοπίου κατά τη διάρκεια του χειμώνα είναι σημαντικά για την αφήγηση. Πέραν όμως των πολλών αναγκών κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, το εν λόγω project έχει πολλές ανάγκες και στο post-production. Βασικό στοιχείο της ταινίας αποτελεί ο τοπικός μύθος του σαμιαμιδιού, κατά το οποίο ένα πρωινό η οικονόμος του σπιτιού έριξε ένα σαμιαμίδι στο γάλα της οικογένειας με αποτέλεσμα να δηλητηριαστεί ολόκληρη η οικογένεια και να πεθάνει. Το σαμιαμίδι θα δημιουργηθεί εξολοκλήρου με ειδικά εφέ, γεγονός που κάνει πιο απαιτητικό το project.

Η ομάδα παραγωγής έχει δημιουργήσει μία καμπάνια συλλογικής χρηματοδότησης (crowdfunding) ώστε ο καθένας να μπορεί να συνεισφέρει στο εν λόγω εγχείρημα. Στο παρακάτω link μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες γύρω από την ταινία, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να βοηθήσετε.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφουν οι Δημήτρης Τσακαλέας και Λήδα Βαρτζιώτη. Οι ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν τους βασικούς ρόλους είναι οι Έλλη Τρίγγου, Νατάσα Εξηνταβελώνη και Τζωρτζίνα Λιώση.

Καμπάνια Crowdfunding εδώ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos