"Colossal": Η Ανν Χάθαγουεϊ καταστρέφει τη Νότια Κορέα (...)

Δημοσίευση: 10 Aug 2016, 00:48
Συντάκτης:

Ποιος να το περίμενε. Η Αννούλα η Χάθαγουεϊ, που την γνωρίσαμε προ 15ετίας στο Princess Diaries, την συνηθίσαμε στα ανώδυνα The devil wears Prada, Becomig Jane, Get smart, Bride wars, Valentine's day, Alice in wonderland & through the looking glass, Love and other drugs, The intern κλπ κλπ, αποφάσισε να μας εκπλήξει.

Οκ, σαν catwoman στο Dark Knight rises, αλλά και στo υποτιμημένο Rachel getting married/2008 του Τζόναθαν Ντέμι, έδειξε ότι μπορεί να δοκιμάσει να αποδώσει on screen και 1-2 πιο σκοτεινά ερμηνευτικά υποστρώματα, αλλά σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο "Colossal" του Nάτσο Βιγιαλόντο, δεν την περιμέναμε.

Η νέα ταινία του Καταλανού δημιουργού (θυμηθείτε τα Timecrimes, Extraterrestrial, Open windows και κομμάτι από το VHS Viral) afor;a "μια απλή, συνηθισμένη κοπέλα που μόλις απολύθηκε από την δουλειά της στη Νέα Υόρκη και χώρισε από την σχέση της, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να επιστρέψει στη πόλη στην οποία γεννήθηκε. Όταν βλέπει στις ειδήσεις για ένα τέρας που καταστρέφει την Νότια Κορέα, συνειδητοποιει ότι τα συνεχόμενα ψυχολογικά breakdowns  που παθαίνει, ευθύνονται για την ύπαρξή του και θα προσπαθήσει να δει πς μπορεί να καταολεμήσει την κατάσταση. 

Σίγουρα μπερδευτήκατε, θα περιμένουμε το τρέιλερ, μαζί της συμπρωταγωνιστούν οι Τζέισον Σουντέικις (Horrible bosses, We're the Millers), Νταν Στίβενς (The guest), Τιμ Μπλέικ Νέλσον.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos