ΣΕΙΡΕΣ

"Collateral": Η Κάρεϊ Μάλιγκαν ντετέκτιβ στο Netflix

Δημοσίευση: 20 Φεβ. 2018, 23:09
Συντάκτης:

Η Κάρει Μάλιγκαν, μετά το περσινό και υποψήφιο για τέσσερα Όσκαρ Mudbound, επιστρέφει στο Netflix, αυτήν την φορά με μια σειρά στην οποία καλείται να λύσει την μυστήρια δολοφονία ενός πιτσαδόρου. Σε ανάλογη μοίρα με το River και τον Στέλαν Σκάρσγκαρντ, η γνωστή ηθοποιός γίνεται ένα από τα μεγάλα ονόματα που πρωταγωνιστεί σε σειρά που φιλοξενείται στο αγαπημένο τηλεοπτικό δίκτυο.

Συγκεκριμένα, η σειρά με τίτλο «Collateral», σε σενάριο του Ντέιβιντ Χέιρ (The Hours, The Reader), θα αποτελείται από τέσσερα ωριαία επεισόδια, στα οποία η σκληρή αστυνομικός Κιπ Γκλάσπι αρνείται να δεχθεί την δολοφονία ενός πιτσαδόρου σαν πράξη τυχαίας βίας και αποφασίζει να ρίξει φως σε μία υπόθεση που αποδεικνύεται παρακλάδι μίας εκτεταμένης συνωμοσίας.

Η βρετανική σειρά αν και δεν είναι παραγωγή του Netflix, καθώς αρχικά έκανε πρεμιέρα στο BBC 2, θα βρεθεί στην άλλη πλευρά του ωκεανού και συνεπώς στις οθόνες όλου του πλανήτη, αφού διαθέτει όλο το πακέτο και την στόφα που χαρακτηρίζει την γνωστή πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης. Σε συνέντευξη της στο πλαίσιο της σειράς και αναφορικά με την μετάβασή της από την μεγάλη οθόνη στην τηλεόραση, η Κάρει Μάλιγκαν δήλωσε ότι « για τις περισσότερες γυναίκες ηθοποιούς η μετάβαση είχε να κάνει με το πού υπήρχε το καλύτερο σενάριο». Συνεχίζοντας τόνισε ότι « σε ό,τι αφορά τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, οι ταινίες έχουν την τάση να παρέχουν περισσότερα στους άνδρες παρά στις γυναίκες. Θέλω να ερμηνεύω τους πιο περίπλοκους, ενδιαφέροντες, αληθινούς ανθρώπους. Και τέτοιοι άνθρωποι είναι πραγματικά πολύ σπάνιοι στις ταινίες».

Στο τρέιλερ μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την μίνι σειρά που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 9 Μαρτίου. 

Πρώτη δημοσίευση: 20 Φεβ. 2018, 23:09
Ενημέρωση: 20 Φεβ. 2018, 23:09
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos