Child's Play: O Mark Hamill είναι η φωνή του νέου Chucky

Δημοσίευση: 1 Απριλίου 2019, 17:34
Συντάκτης:

To remake της "Κούκλας του Σατανά" θα κυκλοφορήσει φέτος το καλοκαίρι από τους παραγωγούς του επιτυχημένου IT, μας επιφυλάσει μια μεγάλη έκπληξη που ήρθε να προστεθεί σε ένα τετριμμένο τρέιλερ (που μπορείτε να θυμηθείτε εδώ) και να αλλάξει κάπως τα δεδομένα, καθώς στο πρότζεκτ εμπλέκεται ο...Luke Skywalker!

<a href="/news/knightfall-o-luke-skywalker-krataei-spathi-kai-aspida/59821">"Knightfall": Ο Luke Skywalker κρατάει σπαθί και ασπίδα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Knightfall": Ο Luke Skywalker κρατάει σπαθί και ασπίδα

Οπως ανακοίνωσε στο Twitter του, ο Mark Hamill θα δανείσει τη φωνή του στο νέο Chucky, ο οποίος επιστρέφει σαν μια κούκλα με ενσωματωμένη τεχνητή νοημοσύνη, δίνοντας έτσι μια μοντέρνα πινελιά στον μύθο της σειράς. 

Συγκεκριμένα, στο κινηματογραφικό reboot θα υποδύεται συγκεκριμένα μια σατανική οντότητα που θα εισβάλλει σε μια Buddi κούκλα της Kaslan Corporation, που είναι κατασκευάστρια εταιρία προϊόντων τεχνολογίας. Το Child's Play θα κάνει πρεμιέρα στους αμερικάνικους κινηματογράφους στις 21 Ιουνίου του 2019. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos