Η Κούκλα Του Σατανά επιστρέφει

Δημοσίευση: 8 Φεβ. 2019, 23:15

Με την μανία που επικρατεί αναφορικά με τα reboot και τα remake cult & classics ταινιών θρίλερ τρόμου, σε κανέναν δεν προκαλεί εντύπωση το reboot της «Κούκλας του Σατανά» που είναι γεγονός και που συνοδεύεται βεβαίως από μια ανανεωμένη εκδοχή του θρυλικού Τσάκι.

<a href="/nea/o-tzon-goyoters-kanei-tainia-meta-apo-20-hronia/69529">O Tζον Γουότερς κάνει ταινία μετά από 20 χρόνια</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Tζον Γουότερς κάνει ταινία μετά από 20 χρόνια

Το πρώτο τρέιλερ κυκλοφόρησε χωρίς να τον δείχνει μεν, αλλά δεν παύει να αποτελεί φόβο και τρόμο για την Όμπρεϊ Πλάζα που κάνει δώρο στο παιδί της την κούκλα. Συμπρωταγωνιστεί στον ρόλο του ντετέκτιβ που θα προσπαθήσει να λύσει το μυστήριο, ο Μπράιαν Ταϊρί Χένρι του Atlanta που θα δούμε στο επερχόμενο «If Beale Street Could Talk». Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Λαρς Κλέβμπεργκ του κακού «Polaroid», ενώ κανείς από το αρχικό καστ δεν μετέχει σε αυτό το φιλμ.

Τα δικαιώματα της πρώτης ταινίας έχει στην κατοχή της η MGM που αποφάσισε να τρέξει το φιλμ, όμως ο δημιουργός των χαρακτήρων Ντον Μαντσίνι και ο τότε παραγωγός Ντέιβιντ Κρίσνερ αρνήθηκαν να συμμετάσχουν. Περισσότερα, τον Ιούνιο του 2019.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos