ΣΕΙΡΕΣ

Το “Buffy the Vampire Slayer” επιστρέφει

Δημοσίευση: 23 Ιουλίου 2018, 13:44
Συντάκτης:

Είναι γεγονός! Τα στούντιο της 20th Century Fox ανακοίνωσαν το reboot  της δημοφιλούς σειράς “Buffy the Vampire Slayer” με παραγωγό για ακόμα μία φορά τον Τζος Ουίντον, ο οποίος σε συνέντευξη του τον Μάρτιο του 2017 δεν απέκλειε την πιθανή επιστροφή της σειράς όμως αμφέβαλλε για ένα τέτοιου είδους εγχείρημα. Αν και δεν έχει βρεθεί ακόμα το τηλεοπτικό δίκτυο που θα στεγάσει την αγαπημένη Buffy, ο Ουίντον βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης του σεναρίου μαζί με την γνωστή παραγωγό Μόνικα Ογουόσου-Μπρίν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σειρά αναμένεται να έχει διαφορετική προσέγγιση ως προς την ομώνυμη πρωταγωνίστρια η οποία αυτήν την φορά θα ενσαρκωθεί από έγχρωμη ηθοποιό ενώ θα έχουμε και την επιστροφή των παραγωγών από την ταινία “Buffy the Vampire Slayer” του 1992, η οποία ενέπνευσε και την τηλεοπτική σειρά.

Οι φήμες για την επανεκκίνηση της σειράς ξεκίνησαν το Φθινόπωρο που μας πέρασε και όπως όλα δείχνουν το Fox TV θα διεκδικήσουν το νέο “Buffy the Vampire Slayer” για υπηρεσίες streaming όπως και άλλα δίκτυα για να εξετάσουν το ενδιαφέρον που θα δείξει ο κόσμος.

Παρόλα αυτά η πρόοδος που πρέπει να γίνει είναι μεγάλη αφού προς το παρόν δεν έχει βρεθεί ούτε σκηνοθέτης των επεισοδίων αλλά ούτε και το καστ που θα πρωταγωνιστήσει σε αυτά. Και αν λάβουμε υπόψιν το ήδη φορτωμένο πρόγραμμα του Ουίντον  μπορεί να περιμένουμε για καιρό. Οι λεπτομέρειες της σειράς είναι μέχρι στιγμής ελάχιστες αλλά το reboot προβλέπεται να έχει σαν οδηγό το αρχικό σενάριο αλλά σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή, με τον μύθο να χτίζεται πάνω στο πρωτότυπο σενάριο.

Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι η επιτυχημένη σειρά φαντασίας έκανε την εμφάνισή της το 1997 στο τηλεοπτικό δίκτυο WB και κράτησε εφτά σεζόν, μέχρι δηλαδή το 2003. Μετά το φινάλε, το “Buffy the Vampire Slayer” που εγκωμιάστηκε από κοινό και κριτικούς και αναδείχθηκε μία από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών, συνέχισε την ιστορία του σε μορφή κόμικ.

Αν είστε και εσείς ένας από τους φαν που περιμένουν την επιστροφή της Buffy αναμείνατε για περισσότερα νέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos