ΣΕΙΡΕΣ

"Black Monday": Η Wall Street είναι μια τρέλα!

Δημοσίευση: 23 Οκτ. 2018, 19:31
Συντάκτης:

H Wall Steet έχει μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη από τον Όλιβερ Στόουν και τον Μάρτιν Σκορσέζε, ήρθε η ώρα να την δούμε και με την μορφή τηλεοπτικής σειράς.

<a href="/news/black-monday-season-1-i-foyska-tis-wall-street/60335">"Black Monday" season 1: Η φούσκα της Wall Street</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Black Monday" season 1: Η φούσκα της Wall Street

Το Βlack Monday θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 20/1/19, πρωταγωνιστεί ο Ντον Τσιντλ και μας μεταφέρει στις 19 Οκτωβρίου του 1987 (ή αλλιώς Μαύρη Δευτέρα), τη μέρα που σημαδεύτηκε με τη χειρότερη πτώση της χρηματιστηριακής αγοράς στην ιστορία της Wall Street. Κανείς δεν είχε καταφέρει μέχρι σήμερα να το εξηγήσει επαρκώς, η σειρά που γράφουν οι Ντέιβιντ Κασπ (Happy Endings) και Τζόρνταν (Βreaking in) θα επιχειρήσει να τα πει και να τα δείξει όλα.

Στην παραγωγή και οι Σεθ Ρόγκεν και Έβαν Γκόλντμπεργκ (οι οποίοι σκηνοθετούν και το πρώτο επεισόδιο) και το τρέιλερ γεμάτο βιντεοκλιπίστικο μοντάζ και βρισιές. Μαζί στο καστ οι Άντριου Ράνελς («Girls») και Ρετζίνα Χολ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos