Batman & Superman μαζί στο Man Of Steel 2!

Δημοσίευση: 21 Ιουλίου 2013, 20:50

Είτε το δούμε σαν προσπάθεια για να σωθεί το sequel του εντελώς αποτυχημένου σε όλα τα επίπεδα, "Man Of Steel", είτε σαν αντίδραση προς το "Avengers" (και το επερχόμενο Νο 2) της Μarvel, η ουσία δεν αλλάζει:

Ο Batman και ο Superman θα συμμαχήσουν στο επερχόμενο "Man Of Steel 2" (ή όπως ονομαστεί τέλος πάντων...), γεγονός που έχει επιφέρει απανωτούς σινεφιλικούς οργασμούς σε όλους εμάς τους λάτρεις των κόμικ της Marvel!

Aπό την στιγμή που η τριλογία του Batman από τον Κρίστοφερ Νόλαν ολοκληρώθηκε, το φιλμ για τον Flash δεν έχει σχηματοποιηθεί ακόμη και το "Justice League" αργεί (2017), χρειαζόταν κάτι για το καλοκαίρι του 2015 και όπως ανακοίνωσε η Warner Bros στο φεστιβάλ του Comic-Con, η ένωση των δύο διασημότερων κόμικ ηρώων στο κινηματογραφικό πανί θα πραγματοποιηθεί σε σκηνοθεσία και σενάριο (μαζί με τον Ντέιβιντ Σ. Γκόγιερ) του Ζακ Σνάιντερ και η παραγωγή (με τον Κρίστοφερ Νόλαν στο team) αναμένεται να ξεκινήσει το 2014...

Ο Χένρι Κάβιλ θα υποδυθεί ξανά τον Superman, ενώ μετά την ξεκάθαρη άρνηση του Κρίστιαν Μπέιλ για τον ρόλο του Batman, αναζητείται σταρ πρώτου μεγέθους... Εννοείται φυσικά ότι θα σας κρατήσουμε ενήμερους για οποιαδήποτε εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
2 ημέρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos