Bάψου μπλε, μπες στο Γκίνες!

Δημοσίευση: 22 Ιουνίου 2011, 02:39

Το Σάββατο 25 Ιουνίου συμπληρώνονται 83 χρόνια από την γέννηση του δημιουργού των Στρουμφ, Πεγιό, (1928-1992) και η Columbia με την Sony διοργανώνουν λαμπρές στρουμφο-εκδηλώσεις ταυτόχρονα σε διάφορα μέρη του κόσμου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του εορτασμού της Global Smurfs Day. Ένα μεγαλεπήβολο γεγονός, το οποίο, σύμφωνα με τον Μαρκ Γουέινστοκ, Πρόεδρο του Διεθνούς Τμήματος Marketing της Sony Pictures, θα πυροδοτήσει την αντίστροφη μέτρηση για την έξοδο της τρισδιάστατης ταινίας «Στρουμφάκια» στις κινηματογραφικές αίθουσες όλου του κόσμου - 8 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα εντός των συνόρων.  

Στην Ελλάδα, η εταιρεία διανομής Feelgood σας προσκαλεί να γιορτάσετε όλοι μαζί την Παγκόσμια Ημέρα των Στρουμφ στο Άλσος  Στρατού στο Γουδή από τις 4 το απόγευμα με κέφι και happenings. Κατά τη διάρκεια της Global Smurfs Day στους συμμετέχοντες στις διάφορες στρουμφο-εκδηλώσεις ανά την υφήλιο θα ζητηθεί να εμφανιστούν από την κορυφή ως τα νύχια με στρουμφο-περιβολή (λευκό στρουμφο-σκουφί, λευκό παντελόνι και παπούτσια και κορμί βαμμένο μπλε), με σκοπό να καταρριφθεί το GUINNESS WORLD RECORD για τη Μεγαλύτερη Παγκόσμια Συνάθροιση Ανθρώπων ντυμένων Στρουμφ μέσα στο ίδιο 24ωρο.

Οι εκδηλώσεις θα διεξαχθούν ταυτόχρονα σε διάφορα μέρη του πλανήτη με στόχο να συγκεντρωθούν περισσότεροι από 2.510 άνθρωποι ντυμένοι Στρουμφ, ώστε να σημειωθεί νέο ρεκόρ. Εκπρόσωποι του οργανισμού Guinness World Records θα δώσουν το παρόν και στις 12 πόλεις όπου θα πραγματοποιηθούν στρουμφο-εκδηλώσεις, καθώς αναμένεται να υπάρξει πολύ μεγάλη ανταπόκριση. Να σημειωθεί πως στους χώρους των εκδηλώσεων θα υπάρχουν διαθέσιμα άφθονα στρουμφο-σκουφάκια και t-shirts μπλε χρώματος για όποιον δεν καταφέρει να εμφανιστεί με την απαιτούμενη στρουμφο-περιβολή. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο συνολικός αριθμός ανθρώπων, ίσως φτάσει και τους 4.000!

Ανάμεσα στις πόλεις οι οποίες θα συμμετέχουν στην Παγκόσμια Ημέρα των Στρουμφ συναντάμε τις Βρυξέλλες, πρωτεύουσα του Βελγίου και γενέτειρα του Peyo, το Σεβενίνγκεν της Χάγης στην Ολλανδία, το Δουβλίνο, την Πόλη του Μεξικού, την Πόλη του Παναμά, τη Βαρσοβία, τη Μόσχα, το Γιοχάνεσμπουργκ στη Νότια Αφρική, τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και, φυσικά, την Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Global Smurfs Day, μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.GlobalSmurfsDay.gr

Πρώτη δημοσίευση: 22 Ιουνίου 2011, 02:39
Ενημέρωση: 22 Ιουνίου 2011, 02:39

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
23 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos