Aυξήσεις στους ηθοποιούς του Game of Throne που... επιζούν ως την 7η σεζόν!

Δημοσίευση: 30 Οκτ. 2014, 20:57

Μεγάλες αυξήσεις προσφέρει το ΗΒΟ στους πρωταγωνιστές του Game of Thrones, ώστε να υπογράψουν επέκταση του συμβολαίου τους και για έβδομη σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Reporter, το ΗΒΟ και οι ηθοποιοί βρίσκονται σε συζητήσεις, καθώς μπορεί η σειρά πέρυσι να είχε ανανεωθεί μέχρι την έκτη σεζόν, ωστόσο πλέον μιλάμε και για την 7η σεζόν, η οποία σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, θα είναι και η τελευταία.

Φυσικά, μιλάμε πάντα τους ηθοποιούς οι χαρακτήρες των οποίων θα επιβιώσουν μέχρι τότε κάτι που δεν είναι εύκολο στον κόσμο του Game of Thrones!

SPOILERS

Έτσι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα το ΗΒΟ συμφώνησε μέχρι και την έβδομη σεζόν με τους Πίτερ Ντίνκλατζ (Τίριον), Κιτ Χάρινγκτον (Τζον Σνόου), Λένα Χίντι (Σέρσεϊ), Εμίλια Κλαρκ (Νταϊνέρις), Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου (Τζέιμι), τους οποίους αμείβει στην υψηλότερη κατηγορία.

Αλλά και με τις Νάταλι Ντόρμερ (Μάργκερι), Σόφι Τέρνερ (Σάνσα) και Μέισι Γουίλιαμς (Άρια), οι οποίες ανήκουν στην δεύτερη μισθολογική κατηγορία. Σύμφωνα με το Variety, στην 4η σεζόν, Ντίνκλαντζ και Χίντι αμείβονταν με 150.000 ευρώ το επεισόδιο, άρα με 1,5 εκατομμύριο την σεζόν...

Θυμίζουμε ότι η 5η σεζόν ξεκινά την άνοιξη του 2015.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos