Αυτός θα υποδυθεί τον Ντέιβιντ Μπόουι!

Δημοσίευση: 1 Φεβ. 2019, 21:18
Συντάκτης:

Το "Stardust" (ίδιος τίτλος με την ταινία του Μάθιου Βον το 2007) θα είναι η πρώτη κινηματογραφική βιογραφία του Ντέιβιντ Μπόουι ή πιο σωστά η ιστορία πίσω από το πρώτο ταξίδι του νεαρού μουσικού στην Αμερική το 1971 όταν και δημιούργησε τον κλασικό χαρακτήρα του Ziggy Stardust.
Ο 35χρονος Βρετανός Τζόνι Φλιν θα υποδυθεί τον Μπόουι. Ηθοποιός και μουσικός (έχει ήδη κυκλοφορήσει 4 δίσκους που κινούνται σε folk-rock φόρμες), θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους νέους ηθοποιούς. Το 2017 τον είδαμε στο "Beast" ενώ τώρα παίζει στο East end του Λονδίνου μαζί με τον "Τζον Σνόου", Κιτ Χάριγκτον.
Σκηνοθέτης θα είναι ο μάλλον άσημος Γκάμπριελ Ρέιντζ ("I Am Slave", το ψευδο-ντοκιμαντέρ "Death of a President»") ενώ το σενάριο θα γράψει Κρίστοφερ Μπελ.

<a href="/festival-nyhtes-premieras/nyhtes-premieras-2022-moonage-daydream-kritiki/67084">Νύχτες Πρεμιέρας 2022: "Moonage Daydream" - Κριτική</a>ΣΧΕΤΙΚΑΝύχτες Πρεμιέρας 2022: "Moonage Daydream" - Κριτική


H Τζίνα Μαλόουν θα είναι η πρώτη σύζυγος του Μπόουι, Αντζι, και ο Μαρκ Μαρόν ("Glow"), ο υπεύθυνοw δημοσίων σχέσεων της δισκογραφικής εταιρείας. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν την προσεχή Ιούνιο.
Oλα βέβαια δείχνουν πως δύσκολα η ταινία θα έχει αυθεντική μουσική του μεγάλου μουσικού, καθώς ο γιος του Μπόουι, σκηνοθέτης Ντάνκαν Τζόουνς, αποκάλυψε πως οι παραγωγοί δεν έχουν εξασφαλίσει τα δικαιώματα και την έγκριση της οικογένειας. «Δεν υποστηρίζω ότι η ταινία δεν θα γίνει. Αυτή η ταινία όμως δεν θα περιλαμβάνει καθόλου μουσική του πατέρα μου και δεν φαντάζομαι αυτό να αλλάξει. Αν θέλετε να δείτε μια βιογραφία χωρίς τη μουσική του ή τις ευλογίες της οικογένειας, αυτό εξαρτάται από το κοινό».
Αρα, άνευ τραγουδιών του Ziggy, η ταινία ίσως έχει την τύχη του "All Is by My Side" για τον Χέντριξ του 2013, που ουδείς πλέον θυμάται.

Update 15/4/20: Η ταινία είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Τραϊμπέκα, αλλά μετά την ακύρωσή του λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, θα προβληθεί online για τους (Αμερικανούς) διανομείς και κριτικούς και βλέπουμε.  Ανέβηκε το πρώτο clip από το φιλμ, χωρίς φυσικά ούτε νότα από την μουσική του Μπόουι: 

Update 28/10/20: Πρώτο τρέιλερ, ούτε λόγος προς το παρόν για έξοδο στις αίθουσες

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos