ΣΕΙΡΕΣ

Αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν του Rick στο The Walking Dead

Δημοσίευση: 30 Μαΐου 2018, 13:47
Συντάκτης:

Πως θα σας φαινόταν το "The Walking Dead" χωρίς τον Rick Grimes, τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Άντριου Λίνκολν;

Σίγουρα, για όσους και όσες εξακολουθούν να βλέπουν την σειρά, πρόκειται για σοκ. 

Και πρόκειται για κάτι παραπάνω από φήμες, καθώς όπως ανακοινώθηκε, ο Λίνκολν θα μετέχει μόλις στα 6 επεισόδια του 9ου κύκλου. Τώρα, αν θα είναι στα πρώτα έξι (οπότε θα τον φάνε τα ζόμπια ή θα τον δολοφονήσει κάποιος) ή αν θα είναι σε έξι συνολικά, μένει να το διαπιστώσουμε στην πορεία. 

Συνολικά η σειρά δείχνει να προσπαθεί να στραφεί σε μια διαφορετική κατεύθυνση, άλλωστε άλλαξε παραγωγό, ενώ σε συνδυασμό με την επιθυμία του ίδιου του Λίνκολν να απογαλακτιστεί από το την σειρά (μέλος της οποίας έχει υπάρξει αδιάλειπτα από τον πιλότο) και να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά και το νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που προσφέρθηκε στον έτερο βασικό πρωταγωνιστή, Νόρμαν Ρίντους (Daryl) για να συνεχίσει για αρκετές σεζόν, όλα συνηγορούν ότι βαδίζουμε σε νέο "ηγέτη" της ομάδας των επιζώντων.

Μια εξέλιξη που σίγουρα αναμένεται να ξενερώσει πολλούς και να διχάσει ακόμα περισσότερους, σε μια σειρά που ήδη έχει χάσει την παλαιότερη αίγλη της, ενώ έχει υποχωρήσει δραματικά και σε νούμερα τηλεθέασης. Πάντως, η 8η σεζόν δεν ήταν κακή συνολικά, με πολύ περισσότερη δράση από την προηγούμενη, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη και το crossover με το Fear The Walking Dead: ο Morgan πλεον συμπρωταγωνιστεί στην 4η σεζόν της ομογάλακτης σειράς (που βελτιώνεται συνεχώς) και τέλος να υπενθυμίσουμε ότι και η Λόρεν Κόεν (η Maggie) επίσης έχει ακουστεί ότι θα την δούμε μόνο σε 6 επεισόδια στην 9η σεζόν.

Επομένως οι αλλαγές αναμένονται αρκετές και "δραματικές", σε ένα πιθανό "ηλεκτροσόκ" που θέλουν να καταφέρουν οι παραγωγοί, αν και κάτι τέτοιο πολύ σπάνια λειτουργεί σε μια σειρά τόσων ετών. Θα δείξει.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos