ΣΕΙΡΕΣ

Αυτές είναι οι σειρές που θα ολοκληρωθούν το 2018

Δημοσίευση: 3 Φεβ. 2018, 17:58
Συντάκτης:

Δεν είναι προφανώς δυνατόν μόνο να ξεκινούν (αλλά και να συνεχίζονται) συνεχώς νέες τηλεοπτικές σειρές, κάποιες θα «πρέπει» να τελειώνουν, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία που ορισμένες φορές δεν έχουν να κάνουν μόνο με τα ποσοστά τηλεθέασης.

Τρανταχτό φετινό παράδειγμα το «House Of Cards» του Netflix, με όλα όσα προέκυψαν με το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης του Κέβιν Σπέισι. Η 6η σεζόν θα είναι η τελευταία όπως ανακοινώθηκε, εστιάζοντας στον χαρακτήρα της Κλερ Άντεργουντ/Ρόμπιν Ράιτ. Δεν είναι όμως η μοναδική σειρά που θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2018.

Καταρχήν, το Veep (HBO) θα σταματήσει στην 7η σεζόν, από τη στιγμή που η πρωταγωνίστρια Julia Louis-Dreyfus διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού...

Επίσης, το The Americans (FX) θα τελειώσει στον 6ο κύκλο, αλλά και το Scandal (ABC) με την ολοκλήρωση του έβδομου. Επίσης, για τελευταία φορά θα δούμε μέσα στο 2018, τα: ‘You’re the Worst’ (FXX)  /  ‘Nashville’ (CMT)  /  ‘New Girl’ (Fox)  /  The Middle (ABC)  /  The Originals (The CW)  /  12 Monkeys (Syfy)  /  Major Crimes (TNT)  /  Portlandia (IFC)  /  Casual (Hulu)  /  Love (Netflix)  /  The Fosters (Freeform)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos