Το ατελείωτο comeback του Μελ Γκίμπσον

Δημοσίευση: 2 Μαΐου 2018, 12:14
Συντάκτης:

Το 2006 ήταν μία δύσκολη χρονιά για τον Μελ Γκίμπσον αφού εκτός από την σύλληψή του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ τα σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια του τον έθεσαν εκτός σκηνοθετικού πλάνου ώσπου μετά από μια δεκαετία ο «Αντιρρησίας Συνείδησης» κατάφερε να φτάσει μέχρι και τα Όσκαρ. Το comeback του όμως συνεχίζει ασταμάτητο καθώς ο Μελ έχει ήδη επιλέξει την επόμενη σκηνοθετική του προσπάθεια, η οποία θα έχει και πάλι μία πολεμική χροιά.

Το ναυτικό πολεμικό δράμα θα έχει τίτλο “Destroyer” και θα βασίζεται στο βιβλίο “Hell from the Heavens: The Epic Story of the USS Laffey and World War II’s Greatest Kamikaze Attack” του Τζον Γούκοβιτς, το σενάριο του οποίου το έχει επιμεληθεί η Ρόζαλιντ Ρος (σύντροφος του Γκίμπσον). Η ιστορία αφορά το πολεμικό σκάφος Laffey και την ηρωική υπεράσπισή του από το πλήρωμα του ενάντια σε μία σειρά επιθέσεων από καμικάζι το 1945.

Την ίδια στιγμή, ο Μαρκ Γουόλμπεργκ φημολογείται ότι μετά από την συνεργασία του με τον Μελ Γκίμπσον στο “Daddy’s Home 2”, έπεισε τα στούντιο της Warner Bros να τον  συμπεριλάβουν στην ταινία που ετοιμάζουν “The Six Billion Dollar Man”, μία διασκευή της σειράς “The Six Million Dollar Man”, η οποία θα ξεκινήσει γυρίσματα το φθινόπωρο και αναμένεται να συνεχιστούν και μέσα στον χειμώνα.

Επίσημη ημερομηνία για τα γυρίσματα του “Destroyer” δεν υπάρχει μέχρι στιγμής, αλλά όπως όλα δείχνουν ο Μελ Γκίμπσον θα αναλάβει δράση πίσω από την κάμερα αφού ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του για το “The Six Billion Dollar Man”.               

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos