Το Arrival επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με πρόσθετο υλικό!

Δημοσίευση: 30 Ιαν. 2017, 17:05
Συντάκτης:

Μετά τις 8 οσκαρικές υποψηφιότητες που έλαβε, η Paramount Pictures αποφάσισε να επανακυκλοφορήσει το πολυβραβευμένο και αγαπημένο από τους κριτικούς φιλμ στις αμερικανικές αίθουσες από την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου.

Η νέα κυκλοφορία θα περιλαμβάνει bonus υλικό, συγκεκριμένα σχολιασμό και behind-the- scenes από το σκηνοθέτη Denis Villeneuve, τους πρωταγωνιστές Amy Adams και Jeremy Renner αλλά και το υπόλοιπο cast της ταινίας. Το bonus υλικό, που θα είναι διαθέσιμο μόνο στις κινηματογραφικές προβολές, θα ρίξει φως στη διαδικασία των γυρισμάτων της ταινίας αλλά και στο δημιουργικό όραμα του σκηνοθέτη της.

Πολύ έξυπνη εμπορική επιλογή από την πλευρά της Paramount, αν σκεφτεί κανείς ότι η ταινία έχει βγάλει πάνω από 170 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως από το Νοέμβρη και είναι υποψήφια για Όσκαρ σε όλες τις βασικές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων για Καλύτερη Ταινία, Σκηνοθεσία για τον Denis Villeneuve αλλά και Καλύτερο Διασκευασμένο Σενάριο για τον Eric Heisserer. Σίγουρα θα θέλαμε και εμείς να δούμε το σχολιασμό για μια από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, από έναν οραματιστή σκηνοθέτη σαν τον Denis Villeneuve…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos