Aπόπειρα αυτοκτονίας ο Τζόναθαν Ρις Μέγερς

Δημοσίευση: 6 Ιουλίου 2011, 03:26

Tην μυθική παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί με την ηλικία των 33 ετών, την γνωρίζετε, φαντάζομαι. Ο Ιησούς, ο Έλβις Πρίσλεϊ, o Mέγας Αλέξανδρος, ο Μπρους Λι, ο Tζον Μπελούσι, όλοι άφησαν την τελευταία τους πνοή πριν ζήσουν το 34ο καλοκαίρι της ζωής τους. Σύμπτωση ή όχι, το κακό είναι ότι πολλοί wannabe διάσημοι το επιχειρούν κατά καιρούς για να μπουν στο παραπάνω prive club.

Ένας από αυτούς φαίνεται ότι είναι και ο Τζόναθαν Ρις Μέγερς. Ο Δουβλινέζος ηθοποιός κατάπιε αμέτρητα χάπια στο σπίτι του στο Δυτικό Λονδίνο και παρά το γεγονός ότι αρνιόταν πεισματικά να αφήσει τους νοσοκόμους να τον σώσουν, τελικά η παρέμβαση της αστυνομίας υπήρξε καταλυτική.

Καριέρα μεγάλη δεν λες ότι έχει κάνει ως τώρα: είχε απλά κάποιες αναλαμπές και ειδικά ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα με το Velvet Goldmine το 1998. Αν και έκτοτε εμφανίστηκε σε ορισμένα ενδιαφέροντα φιλμ, όπως τα "Titus" (1999) και "I'll sleep when i'm dead" (2004), η καριέρα του δεν απογειώθηκε ποτέ, παρά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο "Match Point" του Γούντι Άλεν.

Γενικά μια τρέλα και μια κατάθλιψη στο μάτι την βγάζει, ενώ έχει χρόνια τώρα πρόβλημα αλκοολισμού. Μακάρι να ανακάμψει πάντως, αν και δεν διάλεξε τον κατάλληλο τρόπο για να αποκτήσει φήμη...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos