Απέτυχε το "Sin City 2"

Δημοσίευση: 25 Aug 2014, 19:08

Παρά την μεγάλη ανυπομονησία από τους φαν, το "Sin City 2: A dame to kill for", έχει ήδη καταγραφτεί σαν μία από τις εισπρακτικές αποτυχίες της χρονιάς, στις ΗΠΑ!

To άνοιγμα των 6,5 εκατ. δολλαρίων (σε 2.894 αίθουσες) σε εισπράξεις για το τριήμερο 22-24/8/14, είναι λιγότερο από το ένα τέταρτο (78% πτώση) των εισπράξεων που είχε κάνει το πρώτο "Sin City" το 2005, ξεπερνώντας τα 29 εκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα, αν εξαιρεθεί το πρώτο του φιλμ ("Mariachi"), αυτό είναι το τρίτο χειρότερο άνοιγμα για φιλμ στην καριέρα του σκηνοθέτη Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, μετά τα "Machete kills" & "Shorts"...

Κάτι η δεκαετία που μεσολάβησε από το πρώτο φιλμ και η συγκεκριμένη τεχνική έπαψε να δείχνει πρωτοποριακή, κάτι το "ελαφρύ" μάρκετινγκ της ταινίας, λίγο η ανικανότητα του Ροντρίγκεζ να διαχειριστεί sequels (βλέπε Spy Kids & Machete), δικαιολογίες μπορούν γενικά να αναζητηθούν. Λείπει πάντως η πιο δημοφιλής: το φιλμ δεν υπήρχε στα torrents.

Nα φανταστείτε ότι με τέτοιο star cast και το προσπέρασαν ταινίες σαν το δακρύβρεκτο δράμα του R.J. Cutler, "Ιf i stay" με τις Κλόι Μόρετζ, Μιρέιγ Ενός (16.3) και το αθλητικό δράμα "When the game stands tall" του Τόμας Κάρτερ, με τους Τζιμ Καβίζελ, Λόρα Ντερν (9.1)...

Για την κορυφή, ούτε συζήτηση, καθώς το "Guardians of the galaxy" επανήλθε εκεί στην 4η εβδομάδα προβολής του (17.6) και μάλιστα με σύνολο 252 εκατ. δολλάρια μέχρι την Κυριακή, εκτιμάται ότι ήδη θα έχει ξεπεράσει το "Captain America: The winter soldier" (259) και θα γίνει η πιο επιτυχημένη ταινία του καλοκαιριού, ενώ λογικά θα ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια δολλάρια.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos