Άντονι Χόπκινς: "Πάσχω από παράνοια, νομίζω κανείς δεν με συμπαθεί"

Δημοσίευση: 11 Δεκ. 2016, 19:14
Συντάκτης:

«Πάσχω από παράνοια και πιστεύω πως κανείς δεν με συμπαθεί», αποκάλυψε με απόλυτη ειλικρίνεια ο Άντονι Χόπκινς.

Σε συνέντευξή του στην «The Mirror», ο 78χρονος σταρ, μίλησε ανοιχτά για την «γκρίνια» και τη «μελαγχολία», τους δαίμονές του που τον σπρώχνουν στην κατάθλιψη. Παραδέχθηκε πως σπάνια βλέπει τη θετική όψη των πραγμάτων ενώ κάποτε είχε πει στον εαυτό του: «Αν δεν μπορείς να είσαι ευτυχισμένος να είσαι γκρινιάρης».

Παρά τις μεγάλες επιτυχίες του και την καθολική αναγνώριση από θεατές, κριτικούς και συναδέλφους, ο ίδιος μοιάζει να θεωρεί ότι άπαντες υπερβάλουν: «Πολλές φορές μοιάζω να συλλαμβάνω τον εαυτό μου να πιστεύει ότι οι ερμηνείες μου δεν είναι δα και τόσο καλές, όσο ακούω και διαβάζω. Δεν ξέρω αν αυτό με χαρακτηρίζει ως ταπεινό ή μετριόφρονα, αλλά το εννοώ και με το παραπάνω: κάθε φορά περιμένω το χειρότερο όσον αφορά στις αντιδράσεις και κάθε φορά με εκπλήσσει θετικά η αποδοχή που συναντώ, ειδικά από τους Βρετανούς».

Σχολίασε φυσικά και τον ρόλο του σαν Hanibal Lecter στην Σιωπή των Αμνών: «Ακόμη και σήμερα μου προξενεί μεγάλη εντύπωση πως ένας τόσο τρομακτικός ρόλος, τόσο «κακός» χαρακτήρας αγαπήθηκε τόσο πολύ, βραβεύτηκε και αποτελεί σημείο αναφοράς. Παράλληλα με τρομάζει το γεγονός πως έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε. Ο χρόνος κυλά αφάνταστα γρήγορα...».

Σκέφτεται να αποσυρθεί; «Ειλκρινά, όχι. Μπορεί να είμαι κατά βάθος ένας μελαγχολικός Ουαλός, αλλά όσο μου στέλνουν ακόμη σενάρια, το απολαμβάνω όσο τίποτε και θα συνεχίσω να το κάνω, παράλληλα με την ζωγραφική με ακρυλικά χρώματα σε καμβά που ξεκίνησα εδώ και μερικά χρόνια. Την οποία και δεν πρόκειται να σας αναλύσω –για να προλάβω και την ερώτηση-, απλά μου βγαίνει και το κάνω».

Φωτό από τα έργα ζωγραφικής του, μπορείτε να δείτε στην gallery.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos