"The Anna Nicole Story": Και πολύ άργησε.

Δημοσίευση: 5 Ιουνίου 2013, 10:38

H ζωή της Άννας Νικόλ Σμιθ αποτελεί ιδανικό υλικό για μια ταινία με δράμα, σεξ, ναρκωτικά, χρήματα, όλα δηλαδή αυτά τα συστατικά που φέρνουν τηλεθεάσεις και σπόνσορες. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τηλεταινία, όπως το "The Anna Nicole Story" που θα κάνει πρεμιέρα οσονούπω.

Και πολύ άργησε από το 2007, όταν και άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 40 ετών η Τεξανή μοντέλα, η οποία με όπλο το υπερπληθωρικό της στήθος, προκάλεσε όσο λίγες με τις τολμηρές φωτογραφήσεις και εμφανίσεις της και συζητήθηκε ακόμα περισσότερο για τον γάμο με τον κατά 50 περίπου χρόνια μεγαλύτερό της μεγιστάνα πετρελαίων, Χάουαρντ Μάρσαλ, προφανώς για να του καταχραστεί την περιουσία.

Αποτέλεσμα, να μπλεχτεί σε ατελείωτες δικαστικές διαμάχες με την οικογένειά του, που αποτέλεσαν και την αρχή της κατηφόρας στην ζωή της και της απόλυτης εξάρτησης από τα ναρκωτικά..

Σκηνοθετί η Μέρι Χάρον ("American Psycho", "I Shot Andy Warhol", "Τhe notorious Bettie Page"), ενώ τον ομώνυμο ρόλο παίζει η άσημη (αλλά εντυπωσιακή) Άγκνες Μπρούκνερ και συμπρωταγωνιστούν οι Βιρτζίνια Μάντσεν, Άνταμ Γκόλντμπεργκ, Μάρτιν Λαντάου.

Έχουμε και το πρώτο teaser.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos