ΣΕΙΡΕΣ

American Horror Story - Season 5

Δημοσίευση: 12 Οκτ. 2015, 11:44
Συντάκτης:

Το American Horror Story μετά από 4 σεζόν έχει δημιουργήσει φανατικό κοινό, και σίγουρα είναι από τις σειρές που περιμένουμε με ανυπομονεσία κάθε φθινόπορο. Η απόφαση της Τζέσικα Λανγκ να μας αφήσει στην 4η σεζόν, μας χάλασε πολύ αλλά όλα τα νέα promotion με την εισαγωγή της Lady Gaga, ομολογούμε μας άνοιξαν την.. "όρεξη"!

Η νέα σεζόν μας βρίσκει στο Hotel Cortez στο κέντρο της Νέα Υόρκης, και δεν αργεί να μας τρομοκρατήσει. Παλίοι γνώριμοι, νέες παρουσίες και αιματοβαμένα σεντόνια μας καλοσορίζουν στο πιο γνώριμο ξενοδοχείο της Αμερικής. Από τα πατώματα και το lobby, μέχρι τους διαδρόμους και τις υπέθριες προβολές ταινιών η σειρά αποτίει φόρο τιμής σε όλες τις μεγάλες ταινίες τρόμου.

Την στιγμή που βλέπουμε το ξενοδοχείο της Λάμψης σε πιστή αναπαράσταση, συναντάμε τον παρανοικό δολοφόνο του Παρασκευή και 13 στους διαδρόμους, και όλα αυτά λίγο πριν πάμε σε μια υπαίθρια προβολή του Νοσφεράτου.

Εν ολίγοις, το "Check in" στο ξενοδοχείο Cortez δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους απανταχού λάτρεις του σινεμά.

Το πρώτο επεισόδιο, όπως πάντα μας βάζει δυνατά μέσα στον ρυθμό. Βαμπίρ και δολοφόνοι, αστνομικοί με εμμονές, εξαφανίσεις, βιασμοί και βανδαλισμοί, δεν θα μπορούσαν να μην μας κρατήσουν σε αναμμονή για τα επόμενα.

Η σεζόν ξεκίνησε με πολύ ενδιαφέρον, με μια lady Gaga να ταιριάζει άψογα με το περιβάλλον της, με νέους ήρωες και με δυνατότερο από το περσινό story. Σίγουρα θα παρατείνουμε την διαμονή μας στο Hotel Cortez.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos