«Action» για Avengers!

Δημοσίευση: 28 Απριλίου 2011, 22:32

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης μεταφοράς του κόμικ της Marvel «The Avengers». Ή τουλάχιστον έτσι ανακοίνωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας Joss Wedon («Serenity») σε ένα γράμμα που έστειλε στους φανατικούς θαυμαστές.

Ηταινία θα βγει το 2012 και σύμφωνα με το κόμικ, ο Iron Man (Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ.), o Hulk, o Captain America (Κρις Έβανς) και ο Thor (Κρις Χέμσγουορθ), θα ενώσουν τις δυνάμεις τους κατά απανταχού κακού. Παίζουν επίσης οι Τζέρεμι Ρένερ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Σάμουελ Τζάκσον, Μαρκ Ράφαλο. Λέτε να σταματήσουν και την καταστροφή του κόσμου που προέβλεψαν οι αγαπητοί Maya;

O Johnny Depp δίνει ραντεβού στην 21 Jump Street.

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας 21 Jump Street, στην οποία θα πρωταγωνιστούν οι Jonah Hill και Channing Tatum. Σύμφωνα με τις καλές γλώσσες, ο Johnny Depp θα κάνει μια cameο εμφάνιση στην ταινία. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί σε ποιο ρόλο, αλλά όταν ερωτήθηκε, η απάντηση που έδωσε ήταν η εξής: «Θα παίξω τον ίδιο χαρακτήρα τον Tom Hanson και θα βρείτε κάπου να καταβροχθίζω βάζα φυστικοβούτυρου και να έχω τρεμούρες». Ακόμη κι έτσι πασαλειμμένος, μας αρέσεις Johhny!

Έλενα Πριόβολου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos