86.000 έκαναν αίτηση για 600 θέσεις κομπάρσων "Game Of Thrones" στην Ισπανία!

Δημοσίευση: 24 Οκτ. 2014, 20:49

Τα γυρίσματα για την 5η σεζόν του δημοφιλούς "Game Of Thrones" συνεχίζονται για τις τελευταίες τρεις εβδομάδες εξελίχθηκαν σε διαφορετικές τοποθεσίες της Ισπανίας, με τους εγχώριους φαν να μην κρατιούνται κυριολεκτικά προκειμένου να εξαντλήσουν την όποια πιθανότητά τους για να περάσουν μπροστά από την κάμερα έστω και για λίγα δευτερόλεπτα. 

Μάλιστα στις αρχές του μήνα, τα γυρίσματα στην Σεβίλλη (εκεί γυρίζονται οι σκηνές του Οίκου των Μαρτέλ), συνάντησαν πολύ μεγάλη δημοσιότητα από το κοινό που έσπευσε να τα παρακολουθήσει από κοντά.

Αυτό όπως που συνέβη στην Οσασούνα χθες, μάλλον δεν έχει προηγούμενο. Για να γυριστεί πιο ρεαλιστικά μια μεγάλη σκηνή μάχης, το κάλεσμα για τους 600 κομπάρσους που αναζητήθηκαν, είχε ανέλπιστα (?) μεγάλη απήχηση.

Περισσότεροι από 86.000 κόσμος από όλη την Ισπανία βρέθηκαν εκεί και κατέθεσαν τις αιτήσεις τους για να συμμετάσχουν και το αποτέλεσμα ήταν οι ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων να γιορτάσουν πρόωρα... Χριστούγεννα, καθώς οι κρατήσεις μέχρι και την Κυριακή είναι στο 100% πληρότητα...

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos