ΣΕΙΡΕΣ

"The Witcher: Blood Origin": Τίμιο

Δημοσίευση: 8 Ιαν. 2023, 17:42
Συντάκτης:

Σύνοψη: Μια πριγκίπισσα και ένας μάγος εμπλέκονται σε μια συνομωσία για να κερδίσουν τα πάντα, δεν λογάριαζαν όμως μια ομάδα ξωτικών, νάνων και σια που θα τους χαλάσει τα σχέδια 
Γνώμη: Πηγαίνοντας σε γκουρμέ εστιατόριο για να εντυπωσιάσεις το έτερον ήμισυ, γνωρίζεις ότι αργότερα το στομάχι σου θα διαμαρτυρηθεί καταλήγοντας σε πιτόγυρα.

<a href="/nea/griselda-entasi-kai-thilykos-scarface/69421">"Griselda": Ένταση και θηλυκός Scarface</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Griselda": Ένταση και θηλυκός Scarface

Καλό είναι να γνωρίζουμε στο περίπου τι θα δούμε, τι θα φάμε, τι θα πληρώσουμε. Αυτές οι υποτυπώδεις γνώσεις μας κάνουν τις εμπειρίες μας ακόμα πιο ευχάριστες  

Διότι πριν χωθούμε για άλλη μια φορά στον κόσμο του Witcher είχαμε την εντύπωση ότι θα δούμε μια μίξη Σεφερλή με χελωνονιντζάκια. Ο ιός που δε σώζεται ούτε με 15 εμβόλια, είναι το ανάιτιο hate που πετάμε αριστερά και δεξιά.

Και τι δεν ακούσαμε. Κάψτε τους σκηνοθέτες, με ποιο σκεπτικό η Μισέλ Γεο (θεάρα) υποδύεται το ξωτικό, τι ατζέντα πάνε να μας περάσουν πάλι, ντροπή για το υπέροχο game κτλ ,κτλ.

Σηκώνουμε το χέρι ψηλά: η σειρά δεν είναι κάτι το τρομερό. Και;

Έχει φανταστικά τοπία με χαρακτήρες με εσάνς ρονιν; Βέβαια.

Καλή δράση με τεράτακια, όρκους τιμής και ανομολογητους έρωτες; Φυσικά.

Σε ταξιδεύει για λίγο μακρυά από την τωρινή δυστοπία; Ω ναι.

Συνάμα δεν προλαβαίνει να κουράσει σε μόλις 4 επεισόδια που με τόση πληθώρα χαρακτήρων μπορούσε κι άλλα τόσα.

Όσοι πιστοί της σειράς The Witcher θα διασκεδάσουν αφάνταστα και εδώ, αντίθετα όσοι του ρίξανε τρίποντο δύσκολα θ'αλλάξουν γνώμη με το Blood Origins. Κάποια εφέ θυμίζουν muppet show, ενώ μερικές ερμηνείες δε πείθουν ούτε πιτσιρίκια. Η δύναμη της σειράς είναι το ταξίδι.

Για αυτό που είναι το λες τιμιότατο.

Μακάρι να ήταν κάθε μέρα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ή του Game of Thrones αλλά Ισως για αυτό  λατρεύουμε τα συγκεκριμένα τόσο πολύ.

Το υπάρχον σφηνάκι ήθελε απλά να ηρεμήσει τα πλήθη περιμένοντας τον Henry Cavil στη τελευταία του season. Του οποίου το θέμα πολεμήθηκε στην αρχή και φτάσαμε στο σημείο μόλις ανακοινώθηκε ότι χαιρετάει, να πέσουν κλάματα.

Μιας και μιλάμε για κλάμα.  Δείτε το The Whale. Αυτό. 

Πρώτη δημοσίευση: 8 Ιαν. 2023, 17:42
Ενημέρωση: 8 Ιαν. 2023, 17:42
Συντάκτης:
Πλατφόρμα Streaming: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
10803
Feelgood
9499
Feelgood
7800
Feelgood
6799
Tanweer
6792
Land of Bad, 22 Φεβρουαρίου από την Spentzos Land of Bad, 22 Φεβρουαρίου από την Spentzos