"The wheel of time": Το Amazon επενδύει στην φαντασία. Και καλά κάνει

Δημοσίευση: 3 Σεπτεμβρίου 2021, 18:29
Συντάκτης:

To Amazon Prime συνεχίζει να επενδύει σε σειρές φαντασίας, στην προσπάθειά του να δελεάσει το κοινό του Game Of Thrones και να προσελκύσει μεγάλο κομμάτι από την τηλεθέασή του αποτελώντας την διάδοχη κατάσταση.

<a href="/home-cinema-streaming/american-fiction/69565">American Fiction</a>ΣΧΕΤΙΚΑAmerican Fiction

Προφανώς το μεγάλο της ατού θα αποτελέσει η prequel σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών που ετοιμάζεται, ήρθε όμως να προστεθεί στο ρόστερ του και μια ανάλογη σειρά με μεγάλες φιλοδοξίες: το Wheel of Time.

Μια φιλόδοξη προσπάθεια για να μεταφερθεί στην μικρή οθόνη το συγγραφικό έργο 14 βιβλίων των Ρόμπερτ Τζόρνταν και Μπράντον Σάντερσον, από τον παραγωγό των «Agents of S.H.I.E.L.D.» & «Helmlock Grove», Ράφε Τζούντκινς.

Η επίσημη σύνοψη: «Το επικό έργο φαντασίας τοποθετείται σε έναν επικό κόσμο όπου υπάρχει μαγεία, αλλά μόνο οι γυναίκες μπορούν να την χρησιμοποιήσουν. Η ιστορία ακολουθεί την Moiraine, ένα μέλος του γυναικείου μόνο οργανισμού “Aes Sedai” , καθώς ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι που συνδέει κόσμους μαζί με πέντε νέους άντρες και γυναίκες. Η Moiraine  πιστεύει ότι ένας από αυτούς ίσως είναι η μετενσάρκωση ενός ατόμου για το οποίο οι προφητείες αναφέρουν ότι είτε θα σώσει την ανθρωπότητα, είτε θα την καταστρέψει. Η σειρά αντλεί στοιχεία από  στοιχεία από την κυνική φύση του χρόνου στο Βουδισμό και τον Ινδουισμό…»

Πρωταγωνιστεί η Ρόσαμουντ Πάικ, ήδη έχει ξεκινήσει η παραγωγή της δεύτερης σεζόν, άλλωστε όπως προαναφέραμε το υλικό είναι άφθονο και οι προδιαγραφές (και οι βλέψεις) είναι για πολλές σεζόν και σε μια τόσο κοστοβόρα σειρά, εξοικονομούνται πολλά χρήματα με αυτόν τον τρόπο.

Στο καστ επίσης ο Μάικλ ΜακΈλατον (Roose Bolton από το GOT) και πολλοί άλλοι άγνωστοι και νεαροί ανερχόμενοι ηθοποιοί που θα τους εμπεδώσουμε προσεχώς.

H σειρά θα έχει 7 επεισόδια, αναμένεται να ξεκινήσει να στριμάρει στις 19 Νοεμβρίου. Αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ:

Και αυτό είναι το επικό δεύτερο τρέιλερ, μια εμπειρία 360 μοιρών. Κάντε κλικ στην οθόνη και θα καταλάβετε!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos