ΣΕΙΡΕΣ

"What we do in the shadows" season 2: Ξεκινήστε το ντε!

Δημοσίευση: 30 Ιουνίου 2020, 12:45
Συντάκτης:

Μέσα στην άχαρη περίοδο της καραντίνας, η δεύτερη σεζόν του «What we do in the shadows» εμφανίστηκε σαν θείο δώρο για τους «πιστούς» που έπιναν ήδη νερό στο όνομα της βαμπιρικής mockumentary σειράς.

<a href="/home-cinema-streaming/night-kings/66872">Night of the Kings</a>ΣΧΕΤΙΚΑNight of the Kings

Στο τιμόνι της βρίσκουμε και πάλι τον Jemaine Clement του «Flight of the Conchords» και της ομώνυμης ταινίας του 2014, την οποία είχε σκηνοθετήσει και γράψει μαζί με τον Taika Waititi (Jojo Rabbit), ενώ το δίδυμο κρατούσε και δύο από τους κεντρικούς ρόλους.

Η σειρά μετέφερε την κεντρική ιδέα της ταινίας -τη συγκατοίκηση 3 βαμπίρ- στη μικρή οθόνη και στην πρώτη σεζόν γνωρίσαμε την εξωφρενική βαμπιρική τριάδα των Nandor(Kayvan Novak) , Lazlo (Matt Berry) και Nadja (Natasia Demetriou). Υπήρχαν όμως και δύο προσθήκες που έδιναν ένα ξεχωριστό χαρακτήρα στη σειρά.

Η πρώτη προσθήκη ήταν ο χαρακτήρας του Guillermo (Harvey Guillén) , του θνητού υποτακτικού του Nandor, ο οποίος κάνει όλα τα θελήματα του αφέντη του με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή ο δεύτερος θα τον μετατρέψει σε βαμπίρ.

Και είναι το arc του Guilliermo που κλέβει την παράσταση, απογειώνει τη δεύτερη σεζόν και δίνει τη σφραγίδα του «must-watch TV» στο «What we do in the shadows». Μετά την αποκάλυψη του φινάλε της πρώτης σεζόν ήταν αναμενόμενο ότι η δεύτερη θα επικεντρωνόταν στο δίλημμα που τον βασανίζει.

Και το κάνει με τρόπο ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΌ και χωρίς να παραγκωνίζει τους υπόλοιπους χαρακτήρες, οι οποίοι σταθερά προσφέρουν αφορμές για να κλάψεις από το γέλιο με την άγνοια και τη βαρεμάρα που φαίνεται να συνοδεύει την αιώνια ζωή στο σύμπαν του «What we do in the shadows».

Φυσικά, σταθερά απολαυστικός είναι και ο Colin Robinson (Mark Proksch), το «ενεργειακό» βαμπίρ της παρέας και η δεύτερη ιδιοφυής προσθήκη της σειράς. Μπορεί στη δεύτερη σεζόν να μην κάνει κάτι που δεν είδαμε στην πρώτη, αλλά και μόνο το γεγονός ότι σε ένα επεισόδιο ανακαλύπτει τις «χαρές» του ιντερνετικού trolling, είναι αρκετό για να αρχίσεις πάλι να στέλνεις μηνύματα σε φίλους και γνωστούς να σταματήσουν ό,τι κάνουν και να δουν επιτέλους «What we do in the shadows».

Όσοι ψάχνατε τον διάδοχο του «The Office» στο «Space Force» και δεν τον βρήκατε, μην ψάχνετε άλλο… Το «What we do in the shadows» είναι η καλύτερη κωμική σειρά που υπάρχει εκεί έξω αυτή τη στιγμή!

 

 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 30 Ιουνίου 2020, 12:45
Ενημέρωση: 30 Νοε. 2020, 15:22
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Night of the Kings

Night of the Kings

Θα το βρείτε: Cinobo

Σύνοψη: Ένας νεαρός άνδρας στέλνεται στη “La Maca”, μια φυλακή χτισμένη μέσα στο δάσος...
7 ώρες